PK-35 Helsinki Miehet – Töölön Taisto 3-0 (1-0)

PK-35 oli tänään tyly isäntä voittaen Töölön Taiston lukemin 3-0 (1-0). Ottelu alkoi tasaisesti molempien joukkueiden esittäessä taitavaa ja nopeaa hyökkäyspelaamista, mutta molempien joukkueiden puolustus osoitti alussa myös taitonsa estäen vaarallisten maalipaikkojen syntymisen.
Vaarattoman alun jälkeen molempien joukkueiden hyökkäykset alkoivat kuitenkin muuttua vaarallisemmiksi. Taisto oli jo lähellä siirtyä johtoon, mutta hyvä maalipaikka päättyi kuitenkin isäntien tolppaan. Hetkeä myöhemmin oli isäntien vuoro yrittää ja tällä kertaa pallo päätyi verkon perukoille, kun isännät iskivät nopealla vastahyökkäyksellä. Taiston puolustus ei ehtinyt ryhmittäytyä kunnolla, jonka seurauksena läpi ottelun Taiston puolustusta kiusannut salamannopea isäntien hyökkääjä lähetettiin läpisyötöllä puolittaiseen läpiajoon ja vastahyökkäyksen päätteeksi hyökkääjä sijoitti pallon etunurkkaan ohi voimattoman Jussi Ikosen.
Taisto ei tästä kuitenkaan lannistunut, vaan jatkoi taistelua ja pyrki iskemään terävästi vastahyökkäyksillä. Useampi hyökkäys oli päättyä töölöläisten tasoitukseen, mutta Taisto ei kuitenkaan onnistunut tasoittamaan ottelua ja näin puoliajalle marssittiin isäntien 1-0-johdossa.
Taisto suoritti toiselle puoliajalle kaksi vaihtoa, kun Aleksi En tuli Joonas Pulkkisen tilalle puolustukseen ja Samuli Tala laidalle Bamo Alfatin tilalle. Toinen puoliaika alkoi isäntien komennossa Taiston pyrkiessä iskemään nopeilla vastahyökkäyksillä. Väsymys alkoi näkymään töölöläisten otteissa, kun lukuisista loukkaantumisista kärsivällä Taistolla oli matkassa vain kaksi vaihtopelaajaa. Väsymyksestä huolimatta Taisto kuitenkin puolusti sinnikkäästi ja pyrki edelleen iskemään nopeilla vastahyökkäyksillä, mutta paine töölöläisten maalilla kasvoi jatkuvasti. PK-35:en toisen puoliajan hallinta tuotti lopulta tulosta, kun isäntien hyökkääjä pääsi murtautumaan laidalta boksin sisään ja syöttämään keskelle isäntien hyökkääjälle, joka vei joukkueensa 2-0-johtoon Taiston puolustuksen estelyistä huolimatta. Väsymyksestä huolimatta hyvällä asenteella pelannut Töölön Taisto pyrki edelleen luomaan maalipaikkoja, mutta vaaralliset maalipaikat syntyivät kuitenkin kotijoukkueen hyökkäyspäässä. Ottelun viimeinen näistä vaarallisista maalipaikoista tuotti myös kotijoukkueen kolmannen maalin, kun tyylikkään kuvion päätteeksi pallo sijoitettiin ohi taistovahti Jussi Ikosen. Maalin jälkeen tuomari vihelsi ottelun päättyneeksi ja näin ottelu päättyi ansaitusti isäntien voittoon lukemin 3-0 (1-0).
Ensimmäinen puoliaika oli tasainen, mutta toisella puoliajalla Taistolla loppui bensa ja isännät ottivat ottelun hallintaansa.

Taisto kohtaa seuraavaksi Bolliksella PPJ:n, jonka punapaidat kaatoivat kesällä lukemin 0-6 (0-3). Tule kannustamaan Taisto voittoon!

Töölön Taisto – PPJ
Bolliksella 23.9. klo 16.15
Tervetuloa!