Töölön Taiston kauden viimeinen vieraspeli päättyi tiukkaan 3-2 –tappioon sarjakakkosen FC Futuran vieraana Porvoossa.

Peli käynnistyi tasaisena, mutta ottelun avausmaalista vastasi 23. peliminuutilla kotijoukkueen Nico Eerola. 1-0 kirjattiin myös puoliaikatulokseksi.

Myös toinen puoliaika käynnistyi tasaisissa merkeissä. Futura piti kenties palloa enemmän, mutta vierasjoukkue iski terävin vastaiskuin. Peli näytti kuitenkin jo ratkeavan kotijoukkueen eduksi, kun Dan Majander ja Emil Forsblom iskivät Futuran jo kolmen maalin karkumatkalle 53. ja 71. minuuttien maaleillaan.

Taisto ei kuitenkaan lannistunut, vaan Teemu Pesonen kiitti Otso Laakkosen tarjoilemasta läpisyötöstä ja iski kavennusmaalin 77. minuutilla. Pesonen oli asialla jälleen seitsemää minuuttia myöhemmin ja toi Henri Lassilan alustuksesta Taiston jo maalin päähän.

Pelin viimeiset minuutit olivat Taiston armotonta painostusta. Tuhannen taalan paikkoja ei kuitenkaan onnistuttu luomaan, ja näin takaa-ajo jäi tällä kertaa vaille viimeistä palkkiota.

Vaikka pistesaalis sunnuntain ottelusta jäikin nollaan, voivat punapaidat olla tyytyväisiä esitykseensä. Pelisuunnitelma toimi vähintäänkin kohtalaisesti ja nousu sarjakakkosen vieraana kolmen maalin takamatkalta miltei rinnalle oli hyvä suoritus.

Futura varmisti voitollaan vähintään kakkossijan lohkossa. Taisto puolestaan taistelee neljännestä sijasta Toukolan Teräksen ja Tikkurilan Palloseuran kanssa.

Viimeisessä ottelussaan Taisto kohtaa KäPa/Unitedin. Peli pelataan Bolliksella ensi sunnuntaina 8.10. kello 13. Tervetuloa!