Taiston ruoriin vuodenvaihteessa tarttunut Joni Korhonen on valmentanut Töölön Taistoa läpi talvisen tammikuun. Ennen Taiston puolustuslinjasta joukkuetta johtanut Joni Korhonen on ollut tyytyväinen näkemäänsä.

–Sinulla on nyt takana kolme viikkoa Töölön Taiston päävalmentajana. Miten ensimmäiset viikot Taiston peräsimessä ovat sujuneet?

”Ensimmäiset viikot ovat sujuneet oikein mukavasti. Treeneissä on ollut paljon intoa ja vauhtia. Myöhään alkanut talvi ja lumiset kentät ovat hieman sotkeneet treenaamista, mutta tästä huolimatta olen ollut tosi tyytyväinen ensimmäisten viikkojen harjoituksiin. ”

–Taisto korkkasi harjoituskauden tammikuun alussa. Miten harjoituskausi on mielestäsi alkanut?

”Pelaajat ovat olleet todella hyvällä asenteella liikkeellä ensimmäisistä treeneistä lähtien. On ollut ilo seurata miten nopeasti pelaajat ovat sisäistäneet eri harjoitteet. Treeneissä on myös ollut uusia hyviä vahvistuksia, joista on meille varmasti paljon iloa ensi kaudella.”

–Taisto kohtaa tulevana sunnuntaina kauden ensimmäisessä harjoitusottelussaan Helsingin Palloseuran. Miten punapaidat ovat valmistautuneet vihreiden jääkärien kohtaamiseen ja mitkä ovat odotuksesi tältä ottelulta?

”Intoa täynnä lähdetään ensimmäiseen treenipeliin! Toki aina kun laitetaan pelipaita päälle, niin pelataan voitosta, mutta silti näissä ensimmäisissä treenipeleissä lopputulostakin tärkeämpää on löytää tuntumaa uusiin kuvioihin ja pelikavereihin. Painotus on myös uskaltaa pelata rohkeasti ylöspäin virheitä turhaan pelkäämättä.”

Jonin ja Töölön Taiston ensimmäinen todellinen testi on 4.2.2018, kun Töölön Taisto kohtaa harjoitusottelussa perinteikkään Helsingin Palloseuran Paloheinän tekonurmella klo 17.15.
Tervetuloa kannustamaan Taisto voittoon!