Taisto kaatoi kauden ensimmäisessä harjoitusottelussa HPS:n Samuli Talan kahdella maalilla!

Ensimmäinen puoliaika kulki punapaitojen komennossa, kun vihreät jääkärit eivät löytäneet lääkkeitä punapaitojen nopeisiin vastahyökkäyksiin. Taisto iski terävillä hyökkäyksillä nopeaan tahtiin kaksi maalia Samuli Talan toimesta, joka sijoitti pallon maaliin lähietäisyydeltä hänelle pelatuista poikittaissyötöistä. Hetkeä myöhemmin Taisto oli lähellä siirtyä jo 3-0-johtoon, mutta isäntien maalivahti loistavasti torjui laidalta nousseen Aleksi Enin yrityksen. Isännillä myös oli muutama loistava maalipaikka, mutta Taiston puolustus ehti vaarallisimpien laukauksien tielle. Isäntien painostusjakson jälkeen Taisto oli lähellä siirtyä vielä 3-0-johtoon muutamaan otteeseen, mutta kummankaan verkko ei enää heilunut ja näin puoliajalle marssittiin Taiston 2-0-johdossa.

Toisella puoliajalla isännät hallitsivat palloa enemmän ja paransivat huomattavasti peliään, joka aiheutti ajoittain painetta Taiston maalilla. Vahvan pallonhallinnan myötä HPS pääsi muutamaan loistopaikkaan, mutta jälleen punapaitojen puolustus ehti laukauksien tielle ja loput Taiston tolppien välissä debytoinut Thomas Näräkkä torjui tyylikkäästi. Ottelussa debytoivat myös keskikentällä vakuuttavasti esiintynyt Antti Kauppila sekä puolustuksen keskustassa vahvasti esiintynyt Tomi Häihänen. Taisto pyrki iskemään vastahyökkäyksillä ja muutamaan otteeseen vieraiden kolmas maali oli jo lähellä, mutta arktisissa olosuhteissa pelatussa ottelussa ei nähty lisäosumia ja näin kauden ensimmäinen harjoitusottelu päättyi Töölön Taiston tyylipuhtaaseen 2-0-voittoon!
Näin Töölön Taiston uuden päävalmentajan Joni Korhosen ensimmäinen ottelu punapaitojen peräsimessä oli voitokas – tästä on hyvä jatkaa.

Seuraavaksi Töölön Taisto kohtaa FC POHU:n Pirkkolan tekonurmella 25.2. sunnuntaina klo 18.00, tervetuloa!