Tiedote: Valitettavasti Töölön Taiston ja FC POHU:n välinen harjoitusottelu on jouduttu perumaan.

Töölön Taisto kohtaa FC POHU:n Pirkkolan tekonurmella tulevana sunnuntaina klo 18.00!
Pohjois-Haagan Urheilijat eli FC POHU​ on vuonna 1957 perustettu helsinkiläinen jalkapalloseura. Sen perustivat Haagan asukkaat 1950-luvulla kasvaneen kaupunginosan omaksi seuraksi. FC POHU sijoittui kaudella 2017 Uudenmaan piirin Kolmosessa sijalle 10 ja säilyi Kolmosessa pisteen turvin.

–Töölön Taiston riveihin on liittynyt useampi kova pelimies, joista osa debytoi HPS:ää vastaan ja osa tulevana sunnuntaina FC POHU:a vastaan. Miten uudet pelaajat ovat sopeutuneet Taistoon, päävalmentaja Joni Korhonen​?

”Uudet pelaajat ovat sopeutuneet hienosti joukkueeseen. He kaikki ovat pelillisesti selkeitä vahvistuksia, jotka sopivat myös persoonina erinomaisesti Taistoon.”

–Edeltävä harjoitusottelu HPS:ää vastaan päättyi Taiston 2-0-voittoon. Varsinkin ensimmäinen puoliaika oli töölöläisiltä yllättävänkin valmista ja laadukasta pelaamista huomioiden, että kyseessä oli vasta kauden ensimmäinen harjoitusottelu. Kyseessä oli myös sinun ensimmäinen ottelu Taiston peräsimessä. Mitä opit ensimmäisestä ottelusta Taiston peräsimessä?

”HPS pelissä pääsimme heti hyvin pelitempoon kiinni ja otimme pelissä selkeästi kuskin paikan. Toisella jaksolla hieman väsyimme ja linjojen välit kasvoivat turhan pitkiksi. Pelissä oli paljon hyviä juttuja ja myös kehitettäviä kohteita.”

–FC POHU sijoittui kaudella 2017 Uudenmaan piirin Kolmosessa sijalle 10 ja säilyi Kolmosessa pisteen turvin. Mitä odotat tulevalta ottelulta ja miten olet valmistanut joukkueesi pohjoishaagalaisten kohtaamiseen?

”POHU on perinteisesti ollut yhtenäinen ja urheilullinen joukkue, joten saadaan varmasti hyvätempoinen treenipeli aikaan. Pyritään ottamaan edellisestä pelistä hyvät asiat mukaan ja viemään joukkueen pelaamista taas hieman eteenpäin.”

Töölön Taisto kohtaa FC POHU:n Pirkkolan tekonurmella tulevana sunnuntaina 25.2. klo 18.00, tervetuloa!