Tuoreilla punapaidoilla (kuvassa vasemmalta Tomi Häihänen, Juha-Matti Heikari, Antti Kauppila, Thomas Näräkkä ja Aki Haiko) oli hymy herkässä ennen EsPa-peliä. Vaikka EsPa olikin vahvempi loppulukemin 2-1, ei matsin jälkeenkään ollut syytä murjottaa.

Kakkosessa vielä viime kaudella pelannut EsPa siirtyi kauttaaltaan tasaisessa ottelussa 1-0 -johtoon noin puolen tunnin pelin jälkeen. Samuli Tala tasoitti noin kymmenen minuuttia ennen taukoa. EsPa kuitenkin siirtyi 2-1 -johtoon aivan ennen puoliaikaa ja näihin lukemiin ottelu myös päättyi. Taistolla oli toisella jaksolla useampikin maukas maalipaikka, ja kahdesti peliväline toimitettiin maalipuihin.

– Hyvä ja tasapainoinen esitys kovaa vastustajaa vastaan. Hieman paremmalla viimeistelyllä ja toisaalta tarkemmalla puolustuspelillä olisi tulos ollut toinen. Treenipelissä tosin tulos on toissijainen asia, tärkeintä on peliesitys. Tästä on hyvä jatkaa, kommetoi valmentaja Joni Korhonen.

Taiston pelit jatkuvat kahden viikon kuluttua lauantaina 24.3., kun punapaidat kohtaavat Kartanon tekiksellä PK-35:n.