Vuoden 2018 ensimmäinen kilpailullinen ottelu lähestyy, kun Töölön Taisto kohtaa huomenna lauantaina 7.4. Pirkkolassa klo 18 Suomen Regions’ Cupin ensimmäisellä kierroksella FC Kontun.

Töölön Taiston Regions’ Cupin ensimmäisen kierroksen vastustajaksi arvottiin FC KontuFC Kontu on perinteikäs vuonna 1967 perustettu kontulalainen jalkapalloseura, joka pelaa tulevana kautena Kolmosessa. FC Kontu sijoittui viime vuonna Kolmosessa lohkonsa neljännelle sijalle, joten tiedossa on varmasti tiukka kamppailu. Vuonna 2015 Konnulla oli noin 1 200 rekisteröityä pelaajaa. Pelaajamäärältään Kontu on pääkaupunkiseudun toiseksi suurin juniorijalkapalloseura.

–Mahtavaa kun tosipelit alkavat viimein! Tavoitteena on ehdottomasti ottaa voitto ja jatkopaikka seuraavalle kierrokselle. Perinteinen FC Kontu on vahva Kolmosen joukkue, joten odotettavissa on varmasti tiukka kamppailu jatkopaikasta. Saamme huomiseen otteluun vahvan kokoonpanon, vaikka meiltä puuttuu paljon pelaajia sairasteluiden ja lukuisten loukkaantumisten takia. Viime viikkojen harjoituksissa on ollut todella hyvä tempo ja uskon, että olemme varmasti valmiita huomiseen haasteeseen, totesi päävalmentaja Joni Korhonen.

Regions’ Cupiin osallistuu tänä vuonna yhteensä 107 joukkuetta valtakunnallisesti. Suomen Regions’ Cupin voittaja saa 5000€ palkintorahaa ja hävinnyt finaalijoukkue 1000€. Uutena palkintona kilpailun voittaja saa myös suoran paikan Suomen Cupin 2018-2019 lohkopelivaiheeseen. Suomen Regions’ Cupin voittajalle myönnettävä paikka kansainvälisen UEFA Regions’ Cupin välikarsintaan on vuorossa jälleen ensi vuonna.

FC Kontu – Töölön Taisto
lauantaina 7.4. klo 18.00
Pirkkolan tekonurmella, tervetuloa!

Muut otteluparit löydät täältä.