Töölön Taiston ja FC Kontun välinen avausottelu jouduttiin valitettavasti perumaan, kun tuomarit totesivat ettei ottelua voida pelata  kentän romahtamisen takia. Pirkkolan tekonurmen urheiluhallin puoleinen kulma oli romahtanut. Erotuomari totesi, ettei kentällä voi turvallisesti pelata, joten peli siirretään myöhemmäksi. Fc Kontu ja Taisto pelasivat kuitenkin kevyen harjoitusottelun, joka päättyi Taistolle lukemin 6-3 (2-2). Kevyt tempoisen harjoitusottelun onnistujia oli muun muassa Timo Braganza, joka iski vakuuttavan hattutempun. Punapaitojen hyökkääjä oli iskeä jopa neljä maalia, mutta laitapuolustaja Eero Mellanen kävi viimeistelemässä maaliviivalta Braganzan yrityksen. Taiston viidennestä maalista vastasi Juha-Matti Heikari, joka lähetti keskikentältä kohti vastustajan maalin takakulmaa tyylikkään ja kierteisen laukauksen, joka painui vastustamattomasti maaliin.
Taisto tiedottaa uudesta ottelupäivästä välittömästi, kun uusi ottelupäivä varmistuu.

Kierroksen muiden otteluiden tulokset näet täältä.