Uusi ottelupäivä on varmistunut! Taisto kohtaa FC Kontun Regions’ Cupin ensimmäisellä kierroksella tulevana sunnuntaina 15.4. klo 17 Kartanon tekonurmella.
Töölön Taiston ja FC Kontun välinen Regions’ Cupin ensimmäisen kierroksen ottelu jouduttiin valitettavasti perumaan lauantaina 7.4., kun tuomarit totesivat ettei ottelua voida pelata  kentän romahtamisen takia. Pirkkolan tekonurmen urheiluhallin puoleinen kulma oli romahtanut. Erotuomari totesi, ettei kentällä voi turvallisesti pelata.
Fc Kontu ja Taisto pelasivat kuitenkin kevyen harjoitusottelun, joka päättyi Taistolle lukemin 6-3 (2-2). Kevyt tempoisen harjoitusottelun onnistujia oli muun muassa Timo Braganza, joka iski vakuuttavan hattutempun. Punapaitojen hyökkääjä oli iskeä jopa neljä maalia, mutta laitapuolustaja Eero Mellanen kävi viimeistelemässä maaliviivalta Braganzan yrityksen. Taiston viidennestä maalista vastasi Juha-Matti Heikari, joka lähetti keskikentältä kohti vastustajan maalin takakulmaa tyylikkään ja kierteisen laukauksen, joka painui vastustamattomasti maaliin.

Ensimmäisen kierroksen muiden otteluiden tulokset näet täältä.

Pirkkolan tekonurmen kunto 7.4.

Alla viime viikolla julkaistu ennakko tulevasta ottelusta.

Vuoden 2018 ensimmäinen kilpailullinen ottelu lähestyy, kun Töölön Taisto kohtaa huomenna lauantaina 7.4. Pirkkolassa klo 18 Suomen Regions’ Cupin ensimmäisellä kierroksella FC Kontun.

Töölön Taiston Regions’ Cupin ensimmäisen kierroksen vastustajaksi arvottiin FC KontuFC Kontu on perinteikäs vuonna 1967 perustettu kontulalainen jalkapalloseura, joka pelaa tulevana kautena Kolmosessa. FC Kontu sijoittui viime vuonna Kolmosessa lohkonsa neljännelle sijalle, joten tiedossa on varmasti tiukka kamppailu. Vuonna 2015 Konnulla oli noin 1 200 rekisteröityä pelaajaa. Pelaajamäärältään Kontu on pääkaupunkiseudun toiseksi suurin juniorijalkapalloseura.

–Mahtavaa kun tosipelit alkavat viimein! Tavoitteena on ehdottomasti ottaa voitto ja jatkopaikka seuraavalle kierrokselle. Perinteinen FC Kontu on vahva Kolmosen joukkue, joten odotettavissa on varmasti tiukka kamppailu jatkopaikasta. Saamme huomiseen otteluun vahvan kokoonpanon, vaikka meiltä puuttuu paljon pelaajia sairasteluiden ja lukuisten loukkaantumisten takia. Viime viikkojen harjoituksissa on ollut todella hyvä tempo ja uskon, että olemme varmasti valmiita huomiseen haasteeseen, totesi päävalmentaja Joni Korhonen.

Regions’ Cupiin osallistuu tänä vuonna yhteensä 107 joukkuetta valtakunnallisesti. Suomen Regions’ Cupin voittaja saa 5000€ palkintorahaa ja hävinnyt finaalijoukkue 1000€. Uutena palkintona kilpailun voittaja saa myös suoran paikan Suomen Cupin 2018-2019 lohkopelivaiheeseen. Suomen Regions’ Cupin voittajalle myönnettävä paikka kansainvälisen UEFA Regions’ Cupin välikarsintaan on vuorossa jälleen ensi vuonna.

 

FC Kontu – Töölön Taisto
sunnuntaina 15.4. klo 17.00
Kartanon tekonurmella, tervetuloa!