Pistesarake auki, mutta voitto jäi ottamatta. Maalinteossa onnistuivat Tommi Rasinmäki​ pilkulta sekä Otso Laakkonen​. Fat Ramen​in nälkäisimpänä palkittiin Taiston maalilla hienon pelin pelannut Thomas Näräkkä​.

Ensimmäinen puoliaika alkoi aurinkoisella Bolliksella Taiston kannalta synkästi, kun vieraat iskivät laidalta tarkalla laukauksella pallon takanurkkaan ja samalla päivän ensimmäisen maalin, kun ottelua oli pelattu vain kolme minuuttia. Tämän jälkeen isännät alkoivat kuitenkin pelaamaan isännän ottein ja pallo pysyi pitkälti punapaitojen jaloissa vieraiden keskittyessä teräviin vastahyökkäyksiin. Taisto pystyi luomaan vaarallisia paikkoja niin keskeltä kuin laidaltakin, mutta vieraiden maalivahti torjui Taiston yritykset. Taiston painostus kuitenkin tuotti tulosta, kun Henri Lassila kiemurteli ohi neljän puolustajan. Viides joutui rikkomaan boksin sisällä, jonka seurauksena pallo vietiin pilkulle. Pallon taakse asteli Tommi Rasinmäki ja tuttuun tapaan hetkeä myöhemmin pallo oli maalissa ja näin Taisto tuli tasoihin, kun ottelua oli pelattu 23 minuuttia.
Tämä tuntui sytyttävän kotijoukkueen ja paine kasvoikin entisestään vieraiden maalilla ja hetkeä myöhemmin runsaslukuinen kotiyleisö sai lisää aihetta juhlaan, kun Atleticon boksissa voitettu kamppailupallo pelattiin Otso Laakkoselle, joka sijoitti pallon muutamasta metristä tyhjään maaliin. Näin Taisto siirtyi 2-1-johtoon, kun ottelua oli pelattu 33 minuuttia. Johtomaalin jälkeen pallo pysyi edelleen pääasiassa isännillä, mutta vieraat iskivät muutaman kerran terävästi vastahyökkäyksillä, eikä tasoitusmaali ollut kaukana. Ensimmäisellä puoliajalla ei kuitenkaan nähty lisäosumia, joten tauolle marssittiin Taiston 2-1-johdossa.
Toinen puoliaika alkoi samoissa merkeissä kuin ensimmäinen päättyi, eli isännät pyrkivät pitämään palloa Atletico Malmin keskittyessä nopeampiin hyökkäyksiin. Vieraiden muutaman onnistuneen vaihdon myötä hallinta alkoi kuitenkin siirtyä isänniltä vieraille ja paine Taiston maalilla kasvoi. Lukuisten loukkaantumisten ja pelikieltojen myötä kapealla kokoonpanolla operoineen Taiston pelaajien otteissa alkoi näkymään lieviä väsymyksen merkkejä, jonka myötä kaksinkamppailut päätyivät yhä useammin vieraiden voittoon, joka puolestaan lisäsi entisestään painetta Taiston maalilla. Kotiyleisön kannalta tuo paine valitettavasti johti Atleticon ansaittuun maaliin, kun ottelua oli pelattu 71 minuuttia. Epäonnistunut avaus päätyi suoraan keltapaidan jalkaan keskikentällä, josta topparin paikalta kärkeen siirtynyt Mikko Kouri vapautettiin läpiajoon. Mikko Kouri ei epäröinyt tilanteessa, vaan sijoitti pallon viileästi ohi Thomas Näräkkän. Tasoitusmaalin jälkeen ottelun loppu oli kovaa ja rehtiä vääntöä molempien joukkueiden tavoitellessa vimmatusti voittomaalia ja oli Atleticon rangaistuspotkukin lähellä, mutta lisäosumia ei enää Bolliksella nähty ja näin ottelu päättyi ansaitusti tasapeliin lukemin 2-2 (2-1).
Kiitos runsaslukuiselle kotiyleisölle! Pistesarake auki, joten tästä on hyvä jatkaa! 🔴

-Kova ja tasainen ottelu, jossa molemmilla oli myös omat paikkansa lisäosumiin. Lähtökohdat otteluun oli melko haastavat lukuisten poissaolojen takia, joten jätkien taisteluilmeeseen olen todella tyytyväinen. Tästä on hyvä jatkaa, totesi päävalmentaja Joni Korhonen ottelun jälkeen.

Koutsin kolme tähteä:

⭐⭐⭐ Timo Braganza​
⭐⭐Thomas Näräkkä
⭐Wiljam Herjanto​

 

Ottelun Fat Ramenin nälkäisimpänä pelaajan palkittiin vakuuttavan ysikymppisen torjunut Thomas Näräkkä.

 

Atletico Malmin julkaisemat ottelun tilastot.