Taisto avasi Kolmosen voittotilin, kun aurinkoisella Bolliksella kaatui Nopsa lukemin 2-1 (1-1)!
Fat Ramen​in nälkäisimpänä pelaajana palkittiin Jyry Kuokkanen​, joka torjui varmasti Taiston tolppien välissä.

Ensimmäinen puoliaika alkoi punapaitojen hallinnalla. Pelipallo pysyi pääsääntöisesti punapaitojen jaloissa, kun taas Nastolan Nopsa pyrki iskemään nopeilla hyökkäyksillä. Sairastelun ja loukkaantumisten takia kapealla kokoonpanolla pelannut Taisto onnistui kuitenkin usein katkaisemaan vieraiden hyökkäykset keskikentällä, joka avasi Taistolle maalipaikkoja. Yksi näistä keskikentän katkoista päätyi Ville Sarasen jalkaan, joka lähti kuljettamaan kohti vastustajan maalia. Jalka vapaaksi noin 20 metrissä ja pahamaineinen tykki puhui, kun Ville Saranen​ lähetti tulisen laukauksen ja vastustajan maalivahti oli voimaton. Näin Taisto siirtyi johtoon, kun ottelua oli pelattu vasta 11 minuuttia.
Isännät jatkoivat tämän jälkeen pallon hallintaa, mutta vieraat tuntuivat kuitenkin hieman sisuuntuvan tästä ja vieraiden vastahyökkäykset olivat vaarallisempia. Hetkeä myöhemmin oli vieraiden vuoro, kun isäntien puolustus ei onnistunut riistämään palloa boksin reunalla, jonka myötä terävästi läpi ottelun pelannut Tero Kinnunen toi Nopsan tasoihin millintarkalla kääntölaukauksella, kun ottelua oli pelattu 23 minuuttia.
Tästä sisuuntuneena Taisto loi vielä useamman maalipaikan, mutta maaleja ei enää ensimmäisellä puoliajalla nähty ja näin tauolle marssittiin 1-1 tilanteessa.
Toinen puoliaika alkoi samalla tavalla kuin ensimmäinen. Terävän alun jälkeen Taistolla alkoi kuitenkin hieman pallo pomppia, eikä helpotkaan syötöt löytäneet omien jalkoja. Tämä avasi Nopsalle muutaman hyvän paikan, mutta ottelun nälkäisin pelaaja Jyry Kuokkanen torjui tyylikkäästi vieraiden yritykset. Hetkellisen heikon pelaamisen jälkeen isännät kuitenkin ryhdistyivät, joka tuottikin tulosta. Keskityspallon jatkotilanne vieraiden boksissa ja pahanteossa kukas muukan kuin Niklas Keränen​, jonka myötä Taisto siirtyi 2-1-johtoon Keräsen muutamasta metristä lähetetyn sijoituksen ansiosta, kun lähes helteisellä Bolliksella oli pelattu 60 minuuttia. Tämän jälkeen isännät lisäsivät höyryä ja 3-1-johto oli monta kertaa lähellä, mutta valitettavasti muutama loistava maalipaikka ei johtanut maaliin. Vain kahdella vaihtomiehellä operoinut Taisto alkoi viimeisen kymmenen minuutin aikana väsymään, joka johti paineeseen punaisten maalilla. Vieraat hakivat väkevästi tasoitusta, mutta Taiston puolustus ehti joka kerta pallon eteen. Ottelun viimeisillä hetkillä Taisto pääsi puolittaiseen läpiajoon ja Lukas Wilenius pääsi yrittämään maalintekoa muutamankin kerran, mutta Nopsan maalivahti torjui hyvin Lukaksen yritykset. Aivan loppuhetkillä myös vierailla oli paikka, mutta Tero Kinnusen yritys painui tolppaa hipoen ohi. Hetkeä myöhemmin tuomari vihelsi ottelun päättymisen merkiksi ja näin Taisto nappasi Kolmosen kauden avausvoiton lukemin 2-1 (1-1)!

Koutsin kolme tähteä:

⭐⭐⭐ Joonas Pulkkinen
⭐⭐ Niklas Keränen
⭐ Aki Haiko

Fat Ramenin ottelun nälkäisimpänä pelaajana palkittu Jyry Kuokkanen.