Taiston urakka kolmosessa jatkuu tänään illalla Tuusulan Jokelassa, jossa punapaidat kohtaavat paikallisen Kisan.

JoKi on aloittanut kautensa vahvasti: saldona kolmesta ottelusta on tappio Reippaalle sekä voitot Korso/Unitedista ja Viikingeistä. Töölöläisten kaudenaloitus oli mollivoittoinen, kun Atlantis haki 4-1 –voiton Bollikselta, mutta tasapeli Atletico Malmin kanssa ja voitto Nastolan Nopsasta ovat osoittaneet kurssin kääntymisen.

– Jokelan Kisa on meille täysin uusi tuttavuus. Joukkue on aloittanut sarjan vahvasti kahdella voitolla kolmesta pelistä, joten kova joukkue sieltä varmasti tulee vastaan. Pääsemme helatorstain peliin vahvalla ja laajalla kokoonpanolla ja haluamme ehdottomasti lähteä Jokelasta takaisin Töölöön kolme pistettä mukanamme, vahvistaa päävalmentaja Korhonen.

Kamppailu Jokelan tekonurmella käynnistyy tänään kello 20.20. Tervetuloa kannustamaan Töölö voittoon!