Töölön Taiston ailahtelevaisesti sujunut alkukausi sai mollivoittoista jatkoa torstai-iltana Jokelassa, kun paikallinen Kisa kaatoi töölöläiset loppulukemin 1-0 (0-0).

Ottelun avausjakso oli tarkkaa ja tasaista pelaamista, jossa töölöläiset hallitsivat palloa kotijoukkueen keskittyessä tiiviiseen puolustuspelaamiseen ja teräviin vastahyökkäyksiin. Taistolle siunaantui erityisesti puoliajan lopun lähestyessä useampiakin maalipaikkoja, mutta viimeistely-yritykset eivät tuottaneet toivottua tulosta.

Toisella jaksolla myös Jokelan Kisa sai paremmin otetta pelistä. Molemmilla joukkueilla oli jokunen maalipaikka, mutta ainoana sellaisen onnistui hyödyntämään JoKin Jani Sundström, jonka 80. peliminuutilla puolittaisesta läpiajosta syntynyt täysosuma jäi ottelun voittomaaliksi.

Ottelun loppuminuuteilla Taisto painoi päälle höyryjunan lailla, mutta vaarallisimmat maalipaikat jäivät syntymättä. JoKi oli lisäajalla iskeä vielä toisenkin maalin, mutta Taistopuolustus ja maalivahti Thomas Näräkkä onnistuivat siivoamaan pallon maaliviivalta muutamaankin otteeseen.

– Ensimmäisellä jaksolla oli paikat naulata peli, mutta viimeistely ontui ja toisaalta pitää antaa kunniaa myös vastustajan hyvälle maalivahdille. Toisella jaksolla peli meni hieman väkisin puskemiseksi ja Kisa pääsi iskemään paikastaan, kommentoi päävalmentaja Korhonen.

– Tulosta täytyy kunnioittaa ja otetaan tästä pelistä oppia. Keskitytään tulevan viikon harjoituksissa murtautumiseen ja maalintekoon, niin olen varma että seuraavassa pelissä nähdään entistä vahvempi Taisto, päättää Korhonen.

Seuraavassa ottelussaan töölöläiset kohtaavat CLE:n. Peli pelataan Talin hallissa perjantaina 18. toukokuuta kello 19.15.

Koutsin kolme tähteä:

⭐⭐⭐ Heikari
⭐⭐ Herjanto
⭐ Jokela