Huomenna mennään taas, kun Taisto saa vieraita Lahdesta. FC Kuusysi majailee sarjataulukossa pisteen päässä Taistosta, joten tiedossa on varmasti tiukka kamppailu tärkeistä pisteistä.

–Ennakkotietojen mukaan Talin nurmelle on tulossa vastaan nuori ja nälkäinen joukkue Lahdesta. Meillä on melko paljon poissaoloja lukuisten loukkaantumisten ja sairastumisten vuoksi, mutta saamme tästä huolimatta hyvän kokoonpanon jalkeille huomiseen peliin. Edellinen ottelu Viikkareita vastaan oli meiltä todella kaksijakoinen. Heikkoa ensimmäistä jaksoa seurasi vahva toinen jakso. Huomenna pyrimme ottamaan pelissä kuskin paikan heti alusta lähtien ja palaamaan sarjassa takaisin voittojen tielle, kommentoi koutsi Korhonen ottelun aattona.

Ottelun nälkäisimmän pelaajan palkitsee tuttuun tapaan Hietsun kauppahallissa operoiva Fat Ramen, josta saa huhujen mukaan kaupungin parhaimmat ramenit.

Töölön Taisto – FC Kuusysi
Talin nurmella perjantaina 8.6. klo 19.15, tervetuloa! 

#TöölönTaisto