Juhannuksesta on palauduttu, joten huomenna mennään taas, kun Töölön Taisto isännöi kevätkauden viimeisessä ottelussaan FC Korso/Unitedia. Korsolaisilla on ollut vaikea kevätkausi, kun kymmenestä ottelusta on kertynyt kaksi voittoa ja kahdeksan tappiota maalierolla 12-41. Töölöläisten ja korsolaisten välinen ottelu pelataan Talissa alkaen klo 19.00.

– FC Korso/United on meille täysin uusi tuttavuus. Kyseessä on ennakkotietojen mukaan kokenut ja fyysinen joukkue, joka on kova kaksinkamppailuissa ja erikoistilanteissa. Tiedossa on varmasti jälleen tiukka kamppailu pisteistä. Edellisessä ottelussa Reipasta vastaan oli paljon hyvää, vaikka ottelu päättyikin niukkaan tappioon. Mikäli saamme tuotua huomiseen otteluun edellisessä Reipas-pelissä hyvin toimineet pelilliset asiat niin uskon, että meillä on hyvä mahdollisuus päättää sarjan kevätkierros voittoon, kommentoi koutsi Korhonen.

Töölön Taisto – FC Korso/United
Talin nurmella 26.6. tiistaina klo 19, tervetuloa! 🔴