Töölön Taiston pelaajat ja valmennusryhmä nauttivat ansaitusta kesätauosta, mutta Taiston mediatiimi ei lomaile kesälläkään.
Taiston pelaajahaastattelut tekevät paluun pienen tauon jälkeen, kun Taiston mediatiimin piinapenkkiin joutui tällä kertaa puolustuksen soturi Antti Kauppila, joka liittyi alkuvuodesta Töölön Taistoon.

Edeltävät seurat: Inkeroisten Purha, MYPA, FC Kuusankoski, PEPO, Sudet

– Kerro hieman omasta peliurastasi. Miten päädyit Töölön Taistoon?

”Noin 5-vuotiaana lähti peliura liikkeelle tulisten pihapelien sekä isäukon valmennustaustan innoittamana Inkeroisten Purhassa. Suurimman osan urastani olenkin tahkonnut Kouvolan seudulla, poikkeuksena yksi kausi Lappeenrannan PEPO:n riveissä opiskeluaikoina. Viimeiset kuusi vuotta jyräsin Kouvolan Susissa 2- & 3-divaria, talvella sitten Helsinkiin muuton myötä seura vaihtui Töölön punaisiin. Taistossa ei ollut juurikaan entuudestaan tuttuja jätkiä, mutta kun kuulin Taiston sapluunasta ja pelaajatarpeesta, niin päätin ottaa Manageri Kervisen hampaisiini ja ajauduin seuraan.”

– Puit punapaidan päällesi ensimmäisen kerran tällä kaudella. Miltä oma Taisto-aikasi on maistunut?

”Vastaanotto on Taistossa ollut alusta asti upea, jengissä on paljon samanhenkistä porukkaa ja sopiva kombinaatio tosissaan mutta hurtilla huumorilla tekemisen meininkiä.”

– Mitkä näkisit tällä hetkellä joukkueen vahvuuksina? Missä olisi vielä kehitettävää?

”Joukkueen taitotaso riittää pehmeään, silkkiseen ja äärettömän sulavaan pallonliikutteluun, haasteena varmaankin toteuttaa sitä tasaisemmin koko matsin ajan.”

– Haluaisitko vielä lähettää terveisiä kannattajille?

”Kuulemani mukaan Taisto on viihdearvoltaan suomifutiksen top 3 nähtävyys, joten kaikki kynnelle kykenevät tonteille loppukauden matseihin! Ja kotiväelle terveisiä.”

Antti Kauppilan pelaajaprofiili