Ystävyysseura Atletico Malmi isännöi tänään 3.8. klo 19.15 Töölön Taistoa Pukinmäen samettisella nurmella.

Joukkueet ovat kohdanneet lukuisia kertoja historiansa aikana voittojen ollessa kutakuinkin tasan tällä hetkellä. Joukkueet kohtasivat viimeksi kevätkierroksella Bolliksella, jossa ystävyysseurojen välinen kamppailu päättyi jännittävien vaiheiden jälkeen 2–2 (2–1).
Ottelun ensimmäinen puoliaika sujui pitkälti isäntien komennossa Ticon yrittäessä iskeä vaarallisilla vastahyökkäyksillä, joista yksi johti ottelun avausmaaliin. Taisto iski Ticon avausmaalin jälkeen kaksi maalia ensimmäisellä puoliajalla, jonka seurauksena tauolle marssittiin Taiston johdossa lukemin 2–1. Toisella puoliajalla vieraat olivat huomattavasti terävämpiä ja kapealla kokoonpanolla operoineet punapaidat alkoivat näyttämään väsyneiltä. Taiston johto kesti kuitenkin aina 71. minuttiin saakka, mutta epäonnistunut avaus puolustusalueella päätyi suoraan keltapaidan jalkaan, jonka seurauksena vieraat tulivat ansaitusti tasoihin. Tasoitusmaalin jälkeen ottelun loppu oli kovaa ja rehtiä vääntöä molempien joukkueiden tavoitellessa vimmatusti voittomaalia ja Atleticon rangaistuspotkukin oli lähellä, mutta lisäosumia ei enää Bolliksella nähty ja näin ottelu päättyi ansaitusti tasapeliin lukemin 2–2 (2–1).

– Kova ja tasainen ottelu, jossa molemmilla oli myös omat paikkansa lisäosumiin. Lähtökohdat otteluun oli melko haastavat lukuisten poissaolojen takia, joten jätkien taisteluilmeeseen olen todella tyytyväinen. Tästä on hyvä jatkaa, totesi päävalmentaja Joni Korhonen ottelun jälkeen.

Taiston pistesarake auki

Bolliksella käydyn kuuman kamppailun jälkeen Atletico koki tappiot vielä sarjaa suvereenisti koko kauden hallinneille Reippaalle ja Atlantikselle, mutta muuten malmilaiset napsivat kolme pistettä RiPSiä ja JoKia vastaan pelattuja tasapelejä lukuun ottamatta. Malmin ylpeys keräsi kevätkierrokseltaan yhteensä 21 pistettä maalierolla 20-18.
Taisto puolestaan napsi pisteitä yhteensä 13 kappaletta maalierolla 18-21.
Ticon ja Taiston syyskausi alkoi viime viikolla tappiollisesti, kun Tico taipui tiukan taistelun jälkeen Riihimäen Palloseuralle lukemin 0–1 (0–0) ottaen samalla pari pelikieltoa kuumassa ottelussa. Taistoa sen sijaan piestiin Pukinmäen nurmella lukemin 8–2 (4–2) Atlantiksen toimesta, joten Taisto lähtee illan kamppailuun sisuuntuneena. Tico majailee syyskauden avauskierroksen tappion myötä 5. sijalla 21 pisteen turvin, kun Taisto on 7. sijalla 13 pisteen turvin.

Sarjatilanne ennen Tico-ottelua

–Ottelut Atletico Malmia vastaan ovat olleet aina tasaisia ja vauhdikkaita tapahtumia. Joukkueet ovat toisilleen hyvin tutut, joka tuo otteluihin mukavasti paikallispelin latausta. Viikon harjoituksissa on menty kovaa ja pääsemme otteluun hyvällä kokoonpanolla. Edellinen ottelu Atlantista vastaan oli meiltä pelillisesti heikko, joten perjantaina lähdetään hakemaan Pukinmäestä tasapainoista 90 minuuttista ja samalla tietenkin kolmea sarjapistettä, kommentoi koutsi Korhonen ennen illan herkullista kamppailua.

Atletico Malmi – Töölön Taisto
Pukinmäen nurmella tänään 8.3. klo 19.15, tervetuloa!