Töölön Taisto vierailee huomenna perjantaina 10.8. Nastolassa, kun Nastolan Nopsa isännöi Taistoa klo 19.15 alkavassa ottelussa.

Edeltävä kohtaaminen joukkueiden välillä oli tasainen, mutta Taisto oli loppujen lopuksi vahvempi helteisellä Bolliksella 5.5. pelatussa ottelussa lukemin 2–1 (1–0).
Punapaidat pitivät enimmäkseen palloa ja siirtyivät jo ottelun alussa 1–0-johtoon Ville Sarasen tulisella laukauksella, mutta Nopsa tuli tasoihin ennen puoliaikaa vaarallisen hyökkäjänsä Tero Kinnusen komealla maalilla.
Toisella puoliajalla Taisto siirtyi 60. peliminuutilla johtoon Niklas Keräsen sijoituksella muutamasta metristä ja punapaitojen kolmaskin maali oli lähellä useaan otteeseen, mutta Nopsan verkko ei enää heilunut. Näin Taisto voitti joukkueiden historian ensimmäisen välienselvittelyn lukemin 2–1 (1–0), kun myöskään Taiston verkko ei enää heilunut Nopsan muutamasta vaarallisesta tilanteesta huolimatta.

Voittotili auki!

Taiston kevätkierroksen voitokkaan ottelun jälkeen joukkueet ovat pelanneet kymmenen ottelua, joista Taistolla on kasassa kaksi voittoa, kolme tasapeliä ja viisi tappiota. Nopsa on kerännyt Taistolle koetun tappion jälkeisistä kymmenestä ottelustaan kolme voittoa, yhden tasapelin ja kuusi tappiota. Nopsa majaileekin ennen huomista tärkeää kamppailua vain kolmen pisteen päässä Taistosta, joten tiedossa on varmasti kuuma kamppailu täydestä pistepotista.

– Kevätkierroksen ottelu Nopsaa vastaan oli todella tasainen, joten odotettavissa on jälleen tiukka kamppailu kolmesta sarjapisteestä. Mielestäni Nopsa on sarjatilannettaan parempi joukkue. Joukkue aloitti sarjan hurjalla vieraspelien putkella ja nyt heillä on vuorostaan meneillään pitkä kotiotteluiden putki, jonka aikana he ovat kaataneet mm. lohkon kärkijoukkueisiin kuuluvan HyPS:n. Viikon harjoituksissa on hiottu läpi edellisissä otteluissa ilmenneitä pelaamiseemme liittyviä kehitettäviä asioita. Huomiseen otteluun meillä on todella paljon poissaoloja, mutta saamme tästä huolimatta jalkeille Nastolaan hyvän kokoonpanon ja lähdemme luottavaisin mielin Nastolaan taistelemaan pisteistä, kommentoi koutsi Korhonen tärkeän ottelun aattona.

Sarjatilanne ennen Taiston ja Nopsan välistä kamppailua

 

Nopsa – Töölön Taisto
Nastolan urheilukeskuksen nurmella perjantaina klo 19.15, tervetuloa!