Tällä kertaa haastatteluvuorossa on punapaitojen kovaotteinen puolustaja Jussi Jokela, joka liittyi Taiston riveihin viime kaudella.

Edeltävät seurat: FC Haka, TPV, PS-44, Koskenpojat

– Kerro hieman omasta peliurastasi. Miten päädyit Töölön Taistoon?

”Oma peliura on aiemmin keskittynyt Valkeakoskelle. Hakan juniorimyllyn jälkeen edustuksen rinkiin muutamaksi vuodeksi, minkä jälkeen TPV:hen hakemaan ykkösdivarista peliaikaa. Tämän jälkeen viitisen vuotta kolmosta Valkeakoskella. Taistohan tunnetaan hyvinkin Valkeakoskella ja niinpä seuraa mietittäessä Helsingistä ei ollut vaikea päätös liittyä punapaitoihin. Toki opiskelukaverit (Keränen ja Klinga) myös seuraa suosittelivat.”

– Puit punapaidan päälle ensimmäisen kerran viime kaudella. Miltä oma Taisto-aikasi on maistunut?

”Debyyttikausi meni omalta osaltani penkin alle pienten vammojen takia, mutta joukkueesta huomasi jo silloin, että urheilullisuutta ja kilpailuhenkeä löytyy. Tällä kaudella treeneissä on ollut entistä kovempi taso, joten tässä organisaatiossa kelpaa kyllä pelata futista!”

– Mitkä näkisit tällä hetkellä joukkueen vahvuuksina? Missä olisi vielä kehitettävää?

”Ehdottomasti taito ja kokemus! Vaikka pelaajilla ei ikää niin paljoa ole, niin moni on pelannut jo usean vuoden yhdessä, joten toisten liikkeitä on helppo ennakoida ja hyödyntää. Kehitettävää löytyy lähinnä kotipelien makkarabuffetin jatkuvuuden parantamisessa.”

– Miten joukkueen kausi Kolmosessa on mielestäsi sujunut? Onko arvausta lopullisesta sijoituksesta?

”Kevätkierros ei lähtenyt ihan toivotulla tavalla, mutta viime aikoina uudet taktiset muutokset ovat purreet ja tulostakin on alkanut tulla. Lopullisen sijoituksen uskon löytyvän taulukon yläpäästä, mitalikolmikossa!”

– Haluaisitko vielä lähettää terveisiä kannattajille?

”Vielä on muutamia tähtien pelipaitoja myymättä, joten nyt viimeistään paita tilaukseen ja kentän laidalle!”

 

Jussin pelaajaprofiili