Jatkuuko Taiston kova kotivire, kun FC Viikingit/S.C.P vierailee torstaina Bolliksella?

Joukkueiden edeltävä keskinäinen kamppailu päättyi jännittävien vaiheiden jälkeen tasan 22 (10), kun Taisto kampesi itsensä tasoihin ottelun viime hetkillä.
Vuosaaressa käyty kamppailu oli punapaidoille vaikea ja Viikkarit tuntuivat olevan jatkuvasti muutaman askeleen edellä, jonka ansiosta kotijoukkue saalisti kauden avauspisteensä.

– Viikkarit tuli peliin todella hyvällä jalalla ja ensimmäisellä jaksolla olimme jatkuvasti kotijoukkuetta muutaman askeleen jäljessä. Toiselle jaksolle saimme onneksi tehtyä selkeän tasonnoston ja pelin painopiste siirtyi kotijoukkueen päätyyn vaihtomiesten tultua vahvasti peliin sisään.
Viikingit on ehdottomasti sarjasijoitustaan parempi joukkue, mutta kaiken kaikkiaan tulos kuvaa melko hyvin pelitapahtumia. Kotijoukkue vei ensimmäistä jaksoa ja me toista, kommentoi koutsi Korhonen ottelun jälkeen.

Pisteet jaettiin Vuosaaressa

Edeltävän kohtaamisen jälkeen Viikkarien kevätkausi sujui erittäin mollivoittoisesti ja kevätkauden päätteeksi joukkue oli lohkon viimeinen keräten ainoastaan kaksi pistettä koko kevätkauden aikana, mutta syyskausi on tuonut muutoksen kurssiin. Joukkue on kerännyt syyskauden kuudesta ottelusta jo kahdeksan pistettä kohentaen samalla huomattavasti asemiaan putoamiskamppailussa. Joukkueen syyskauden tappiot ovat tulleet Atletico Malmille sekä RiPS:ille yhden maalin erotuksella, joten joukkue on selkeästi löytänyt uuden tason vaikean kevätkauden jälkeen. Viikingit onkin yksi tämän hetken kuumimmista joukkueista lohkossaan.
Yksi tilastojen valossa kuumemmassa vireessä oleva joukkue on huomisillan isäntä, Töölön Taisto, joka on kerännyt syyskauden kuudesta ottelusta yhteensä 10 pistettä. Taisto hävisi syyskauden kaksi ensimmäistä otteluaan, jonka jälkeen neljästä ottelusta on kertynyt kolme voittoa ja yksi tasapeli maalierolla 18-5. Jotain Taiston syksyn kotivireestä Bolliksella kertoo se, että punapaidat ovat voittaneet kaikki syyskauden kolme kotiottelua Bolliksella murskaavin lukemin, maalierolla 16-3.

– Olimme koko kevätkierroksen pahimmassa pyörityksessä Pakkaa vastaan Vuosaaressa Kartanon tekonurmella ja vain vahvan ottelun lopun ansiosta saimme tuolloin pisteen mukanamme Töölöön. Pakka taistelee tiukasti sarjapaikkansa puolesta ja joukkueesta löytyy todella paljon laatua mm. Nybergin, Simulan ja Maunun johdolla, jotka kuuluvat ehdottomasti koko sarjan parhaimpiin yksilöihin. Huomisesta ottelusta meiltä puuttuu paljon pelaajia sairasteluiden, loukkaantumisten ja pelikieltojen vuoksi. Tästä huolimatta saamme otteluun iskukykyisen kokoonpanon. Tavoitteena on ehdottomasti jatkaa kotikentällämme vahvoja otteita ja ottaa ottelusta voitto ja kolme pistettä lisää pistesarakkeeseen, kommentoi koutsi Korhonen ottelun aattona.

Lohkon tilanne ennen torstain kamppailua.

Töölön Taisto – FC Viikingit/S.C.P
Bolliksella torstaina 6.9. klo 20.15, tervetuloa kannustamaan punapaidat voittoon!