Tällä kertaa Taiston mediatiimin kuulusteluun joutui Taiston keskikentän tuulennopea taituri, Lukas ”Luke” Wilenius, joka liittyi punapaitojen riveihin viime kaudella.

Edeltävät seurat: EPS, Honka, HJK, FC Espoo

– Kerro hieman omasta peliurastasi. Miten päädyit Töölön Taistoon?

”Pienenä pelasin EPS:ssä, jonka jälkeen muutama vuosi Hongassa ja Klubissa. Sen jälkeen loppui motivaatio futiksen osalta, ja se jäikin vuodeksi tauolle. Aloitin uudestaan Espoossa, sillä siellä pelasi aika moni kaveri siihen aikaan.
Helsingistä ei jaksa enää lähteä Espooseen treeneihin joka päivä, ja Hempun pyytämänä päätin sitten tulla treeneihin kattomaan mikä meininki. Oli niin kivaa, että päätin jäädä.”
– Puit punapaidan päälle ensimmäisen kerran viime kaudella. Miltä oma Taisto-aikasi on maistunut?

”Erittäin hyvältä. Treeneissä huomaa että monella on kilpailutaustaa kun intensiteetti loppupeleissä kasvaa välillä ihan älyttömäksi, joka tekee mielestäni treeneistä tosi hauskoja.”

– Mitkä näkisit tällä hetkellä joukkueen vahvuuksina? Missä olisi vielä kehitettävää?

”Ehdottomasti yksilötaito, meidän joukkueesta erittäin moni pystyy olemaan johtava pelaaja kentällä. Kehitettävää on puolustussuuntaan varsinkin yhteispelissä.”

– Miten joukkueen kausi Kolmosessa on mielestäsi sujunut? Onko arvausta lopullisesta sijoituksesta?

”Ihan ok, saatiin täksi kaudeksi mielestäni laajempi ja parempi rosteri, mutta jotenkin ei vaan ole lähtenyt pyörimään. Näkisin, että meillä on ollut ongelmia tällä kaudella pelistä toiseen tapahtuvan kokoonpanon suuren vaihtuvuuden takia.”

– Haluaisitko vielä lähettää terveisiä kannattajille?

”Töölön Taisto on kasvava hyvähenkinen seura. Pelit on varmasti yhtä sarjan viihdyttävimpiä. Eksykää paikalle, saahan sieltä usein kahviakin!”

Lukaksen pelaajaprofiili