Huomenna mennään taas, kun punainen karavaani matkustaa Chekkosen ja lihamukin synnyinkaupunkina tunnettuun Lahteen, kun FC Kuusysi isännöi Töölön Taistoa Kisapuisto Stadionilla klo 19.30 alkavassa ottelussa.

Joukkueet kohtasivat viimeksi kesäkuussa Talin nurmella, kun Töölön Taisto isännöi lahtelaisia.
Ottelu oli kaksijakoinen, sillä ensimmäisellä puoliajalla isännät essintyivät heikosti ja lahtelaiset kiittivät tästä iskemällä kaksi maalia. Toinen puoliaika taas oli Töölön Taiston vahvaa hallintaa, jonka ansiosta punapaidat tulivat tasoihin kahden maalin takaa-ajoasemasta. Näin ottelu päättyi värikkäiden vaiheiden jälkeen tasan lukemin 2–2 (0–2).

– Tänään annettiin kaverille jälleen kaksi maalia eteen hieman helpoilla maaleilla. Tiukemmalla boksipuolustamisella molemmat maalit olisi ollut vältettävissä. Tasapeli jätti hieman katkeran maun suuhun, mutta olen jälleen tyytyväinen toisen jakson pelaamiseen ja asenteeseen. Kapeasta rosterista huolimatta jätkät jaksoi väkisin vääntää pelin tasoihin, eikä voittokaan ollut lopulta kaukana, kommentoi koutsi Korhonen ottelun jälkeen.

Tasuri Talissa

Kesäkuun kaksijakoisen kamppailun jälkeen molempien joukkueiden kevätkausi jatkui ailahtelevasti Taiston ollessa kevätkauden päätteeksi 7. sijalla 13 pisteellään, kun taas ”Kyykkä” oli 8. sijalla ollen Taistoa perässä vain kaksi pistettä.
Syyskausi on kuitenkin sujunut joukkueilta hyvin eri tavalla. Taisto on kerännyt syyskauden seitsemästä ottelustaan yhteensä 13 pistettä, ollen tällä hetkellä viiden ottelun tappiottomassa putkessa, kun taas FC Kuuysi on kerännyt syyskaudella yhteensä kolme pistettä voittamalla viime ottelussaan lohkojumbo FC Korso/Unitedin lukemin 2–0 (1–0).

– FC Kuusysi tarvitsee vielä pisteitä sarjapaikan varmistamiseen, joten vastaan tulee takuulla latautunut ja taisteleva vastustaja. Me pääsemme otteluun vahvalla kokoonpanolla ja vain muutama pelaaja puuttuu rosterista pelikieltojen ja työmatkojen vuoksi. Kisapuiston stadionilla on aina hieno vierailla, joten haluamme ehdottomasti jatkaa hyvää syysvirettämme ja palata takaisin Töölöön kolme pistettä sekä lihamukit mukanamme, kommentoi koutsi Korhonen ottelun aattona.

Lohkotilanne ennen 19. kierrosta.

FC Kuusysi – Töölön Taisto
Kisapuisto Stadionilla perjantaina 14.9. klo 19.30, tervetuloa!