Töölön Taisto saa vieraita Riihimäeltä, kun RiPS saapuu Bollikselle torstaina 20.9. Kamppailu käynnistyy kello 20.15, tervetuloa!

Joukkeiden edeltävä kohtaaminen päättyi Riihimäen nurmella pisteiden jakoon lukemin 3–3 (2–2).
Ottelu alkoi pahimmalla mahdollisella tavalla Taiston kannalta, kun isännät iskivät illan avausosuman, kun ottelua oli takana vain 10 sekuntia. Punapaidat tulivat kuitenkin nopeasti tasoihin, mutta hetkeä myöhemmin oli taas isäntien vuoro iskeä. Vieraille oli lisää vaikeuksia tiedossa, kun Taiston Lukas ”Luke” Wilenius sai toisen keltaisen kortin myötä punaisen kortin, kun ottelua oli takana vasta 22 minuuttia. Punapaidat eivät kuitenkaan tästä lannistuneet, vaan jatkoivat taistelua ja onnistuivat taistelemaan lopulta pisteen tuliaisiksi.

– Tulos kuvaa kyllä erinomaisesti pelin kulkua. Yleisö varmasti nautti ottelusta, mutta näin valmentajan silmin ottelu oli turhan värikäs. Joukkue osoitti kuitenkin jälleen luonteensa karmaisevan alun ja punaisen kortin jälkeen. Vaikka pelasimme vajaalla, oli ottelu kuitenkin tasainen ja tasapeli varmasti oikeutettu tulos molemmille joukkueille, kommentoi koutsi Korhonen kotimatkalla.

Otteluraportti: Tasuri Riihimäellä

Värikkään kamppailun jälkeen RiPS jatkoi hyviä otteitaan sijoittuen kevätkauden päätteeksi lopulta 3. sijalle, kun taas punapaidat jatkoivat ailahtelevia otteitaan sijoittuen kevätkauden päätteeksi 8. sijalle.
Syyskausi sen sijaan on sujunut molemmilta joukkueilta vahvasti, kun molemmat joukkueet ovat napanneet viisi voittoa syyskauden kahdeksasta ottelusta. RiPS on napannut syyskauden aikana yhteensä 17 pistettä maalierolla 23-10, kun taas Töölön Taisto on kerännyt syyskauden kahdeksassa kamppailussa yhteensä 16 pistettä maalierolla 29-18. Riihimäkeläiset majailevat tällä hetkellä 4. sijalla, kun taas syyskauden hyvien otteiden ja kuuden ottelun tappiottoman putken myötä Töölön Taisto on noussut jo 5. sijalle.

Huomiseen kamppailuun Taisto pääsee vahvalla kokoonpanolla, kun loukkaantuneiden lista on tyhentynyt ja keskikentän maestro Aleksi Pesonen sekä kahdeksan maalia kuudessa pelissä iskenyt Saku Klinga vapautuvat pelikielloista.

– Nuorista ja taitavista pelaajista pitkälti koostuva RiPS on selvästi hyvin valmennettu joukkue, joka on tällä kaudella noussut ehdottomasti Kolmosen eliittiin. Kevätkierroksen ottelu Riihimäellä oli tasainen ja tapahtumarikas, joka päättyi peliä hyvin kuvastaneeseen 3–3 -tasapeliin. Me pääsemme huomiseen otteluun vahvalla kokoonpanolla ja haluamme jatkaa hyvää syysvirettämme kotivoiton muodossa. Toivottavasti yleisö löytää sankoin joukoin Bollikselle, sillä luvassa on varmasti kahden hyvävireisen joukkueen tiukka kamppailu kolmesta sarjapisteestä, kommentoi koutsi Korhonen.

Jatkuuko Taiston syyskauden kotitaika ja kova vire?

Töölön Taisto – RiPS
Bolliksella torstaina 20.9. klo 20:15, tervetuloa kannustamaan Taisto voittoon!