Taisto isännöi Lahden Reipasta 27.9. torstaina klo 20.15 Bolliksella alkavassa ottelussa.

Illan vieraat ovat dominoineet koko sarjaa suvereenisti, mutta Taisto on yksi harvoista joukkueista, joka pystyi tosissaan haastamaan lahtelaiset kevätkierroksella. Edeltävässä kohtaamisessa Taisto taipui niukasti kovan taistelun jälkeen Lahden kisapuiston stadionilla, kun punapaitojen toisen puoliajan synkkä pariminuuttinen riitti kotijoukkueen voittoon.

– Harmittaa todella paljon jätkien puolesta. Taisteltiin ja pystyttiin luomaan tarpeeksi laadukkaita maalipaikkoja. Reipas oli odotetun kova, mutta tänään meillä oli kyllä paikat napata pisteet Töölöön. Tappiosta huolimatta pelissä oli paljon hyvää ja kentällä pelkkiä onnistujia. Otetaan tästä pelistä hyvät asiat mukaan ja jatketaan töitä treenikentällä, niin jatkossa työnteko palkitaan varmasti voittojen ja pisteiden muodossa, kannusti koutsi Korhonen ottelun jälkeen.

Otteluraportti: Tiukka tappio Lahdessa

Kesäkuussa käydyn kamppailun jälkeen Lahden Reipas jatkoi sarjan dominointia ja raitapaidat ovat kokeneet koko kaudella ainoastaan yhden pistemenetyksen, kun Atletico Malmi onnistui taistelemaan itselleen vieraspisteen Lahden Kisapuistossa.

Töölön Taisto pelasi Lahden reissun jälkeen heikon kamppailun FC Korso/Unitedia vastaan, mutta syyskausi on kahden ensimmäisen ottelun jälkeen ollut punapaidoilta kovaa tykistä niin pelillisesti kuin tuloksellisestikin, jonka ansiosta Taiston tappioton putki on jo seitsemän ottelun mittainen. Taisto on syyskauden hyvän vireen ansiosta noussut viidenneksi lohkossaan.

Taiston keskikentän pelillinen avainpelaaja, Santeri Ahola, kärsii peliekiellosta. Punapaidat pääsevät ”Sanden” ja muutaman muun avainpelaajan puuttmisesta huolimatta vahvalla kokoonpanolla otteluun, joten tiedossa on varmasti jännittävä kamppailu.

– Ensimmäiseksi onnittelut Reippaalle noususta! Kyseessä on tälle sarjatasolle täysin ylikylän joukkue, joka ehdottomasti ansaitsee paikkansa Kakkosessa, onnitteli koutsi Korhonen.

– Me pystyimme kevätkierroksella laittamaan Reippaan tiukille Kisapuiston stadionilla ja olen varma, että pystymme haastamaan Goljatin vielä paremmin kotikentällämme. Torstaina tarvitsemme ehdottomasti kotiyleisön tuen taaksemme, joten ei muuta kuin lämmintä päälle ja kohti iltavalaistua Bollista kannustamaan punapaidat voittoon, jatkoi Korhonen.

Säilyykö punapaitojen syyskauden kotitaika, kun kolmoslohkoa dominoinut Lahden Reipas vierailee Bolliksella?

Töölön Taisto – Lahden Reipas
Bolliksella torstaina 27.9. klo 20.15, tervetuloa!