Tänään mennään taas, kun Taiston Kolmosen kausi päättyy Korsossa FC Korso/Unitedin vieraana. Ottelu alkaa Havukosken tekonurmella klo 13, tervetuloa!

Joukkueiden historian ensimmäinen kohtaaminen oli kevätkaudella Taiston kannalta kaksijakoinen. Ottelu alkoi punapaitojen vahvalla hallinnalla, mutta ottelun mittaan punapaitojen muoto alkoi hajoamaan ja otteissa oli havaittavissa löysyyttä, jonka myötä korsolaiset nousivat otteluun mukaan ja olivat lähellä ryöstää pisteen Taiston kotiottelussa. Ottelu päättyi kuitenkin punapaitojen niukkaan voittoon lukemin 2–1 (1–1).

– Todella kaksijakoinen ottelu. Vahvaa ensimmäistä jaksoa seurasi todella heikko toinen jakso, jossa meidän oma pelaaminen katosi täysin. Onneksi saatiin taisteltua kuitenkin ottelusta tärkeä voitto, kommentoi koutsi Korhonen heti ottelun jälkeen.

Otteluraportti: Kevätkausi päättyi voittoon

Kevätkauden kohtaamisen jälkeen joukkueet jatkoivat ailahtelevasti pelaamista ja Taisto jatkoi syyskauden alun kahdessa ottelussa heikkoa pelaamista, jonka jälkeen punpaidat yltyivät seitsemän ottelun tappiottomaan putkeen ja nousivat lohkon viidennelle sijalle. Taiston tappiottoman putken katkaisi viime kierroksella Bolliksella vieraillut Lahden Reipas, kun tasaisen ottelun jälkeen lohkovoittojat voittivat Taiston kuitenkin selkein lukemin. Taisto onnistui kuitenkin tappiosta huolimatta varmistamaan 5. sijan kaudella 2018.

FC Korso/United on sen sijaan syyskaudella jumittunut putoamistaisteluun onnistuen kuitenkin selkeästi parantamaan peliään kevätkaudelta, jonka seurauksena Korson ylpeys on muun muassa kahdessa viimeisessä ottelussa ottanut elintärkeät voitot HyPS:stä ja Nopsa:sta yhteismaalin 6–2. Putoamiskamppailu on todella jännittävä, sillä viisi joukkuetta on vielä viiden pisteen päässä. Korson ylpeys parantaisi voitolla Taistosta huomattavasti mahdollisuuksiaan säilymistä Kolmosessa, joten tiedossa on varmasti jännittävä ottelu.

– Viimeistä viedään! Viikon harjoituksissa on ollut todella hyvä meininki ja pelaajilla on selvästi vielä paljon intoa jäljellä myös kauden viimeiseen otteluun. Vastustaja tulee peliin varmasti todella latautuneena, sillä voitolla Korso jatkaisi myös ensi kaudella pelejään Kolmosessa. Me olemme olleet syyskierroksen hyvässä vireessä ja lähdemme luottavaisin tunnelmin myös kauden viimeiseen otteluun. Haluamme ehdottomasti päättää kauden voittoon ja kolmeen pisteeseen, eikä tavoitteena ole vähempää kuin pelata kauden ehjin ja vahvin 90 minuuttinen, totesi koutsi Korhonen.

Putoamiskamppailu käy erittäin kuumana.

Pääseekö Taisto viettämään saunailtaa voiton turvin? Säilyykö Korson ylpeys Kolmosessa?

Fc Korso/United – Töölön Taisto
Havukosken tekonurmella klo 13, tervetuloa ottamaan selvää!