Aika tutustua jälleen Töölön Taiston arkistojen aarteisiin. Tällä kertaa palataan aina vuoteen 2015, kun Töölön Taisto kaatoi lähes päivälleen neljä vuotta sitten Suomen Cupin kolmannella kierroksella Gnistan/2 & Ogelin näytöstyyliin.

Töölön Taisto eteni Suomen Cupin neljännelle kierrokselle kaadettuaan 8.3.2015 sunnuntai-iltana Talin hallissa pelatussa ottelussa Gnistan/Ogelin suvereenein 7-1 (4-1) -loppulukemin. Nelosessa tuolloin pelannut Ogeli karkasi kulmapotkun jälkitilanteesta johtoon pelin 8. minuutilla. Henri Lassilakuitenkin tasoitti 21. peliminuutilla ja 38. minuutilla Aleksi Pesonen iski komeasti vapaapotkusta voitto-osumaksi jääneen 2-1 -maalin. Ensimmäisellä puoliajalla onnistuivat vielä kapteeni Joonas Pulkkinen ja D Johnny George D.

Toisella jaksolla Lassila maalasi toistamiseen ja aivan loppuminuuteilla oli vielä Jani Kortelaisen vuoro onnistua kahdesti, joten ottelun loppulukemiksi kirjattiin töölöläisten 7-1 -voitto, kuten alla olevasta TAISTO TV:n tyylikkäästä ottelukoosteesta käy ilmi. 
Näin Taisto jatkoi cupin neloskierrokselle, jolla vastaan asettui Suomen Cupin kaikkien aikojen menestyksekkäin joukkue, ykkösen FC Haka. Mutta tuosta legendaarisesta ottelusta myöhemmin lisää!

#suomifutis #suomencup #taistotv #arkistojenaarteet 🔴⚪️