Taisto kohtaa ystävyysseura Atletico Malmin Suomen Regions’ Cupin avauskierroksella.
Cupin panoksena on tänäkin vuonna tuhansien eurojen rahapalkinnot sekä paikka vuoden 2020 UEFA Regions’ Cupiin.

Kamppailu käydään 20.3. klo 20:30 alkaen Pikkupekka Areenalla Oulunkylässä, tervetuloa!

Atletico Malmi ja Töölön Taisto ovat kohdanneet kymmeniä kertoja aina vuodesta 2004 saakka, jolloin Tico kaatoi vasta vajaan vuoden vanhan Töölön Taiston murskalukemin 8-0.
Vuoden 2004 jälkeen Taisto on vahvistunut huomattavasti ja ottelut ovatkin olleet lähes poikkeuksetta hyvin tasaisia ja punapaitojen johdon valistunut veikkaus on, että joukkueiden väliset voitot ovat lähes tasan.
Viimeksi joukkueet kohtasivat viime kaudella, kun joukkueet pelasivat samassa lohkossa. Joukkueiden viime kauden ensimmäinen keskinäinen Kolmosen kamppailu päättyi jännittävien vaiheiden jälkeen ansaitusti 2-2 (2-1).
Syyskierroksen kamppailu sen sijaan oli malmilaisten dominointia. Taisto onnistui kampeamaan itsensä ottelussa maalin päähän, mutta isännät veivät ottelun lopulta ansaitusti 3-1 (2-0).
Ottelun jälkeen punapaidat tekivätkin taktisia muutoksia, jotka johtivat voittoputkeen ja lopulta erittäin hyvään syyskauteen.

Regions’ Cupissa joukkueet kohtasivat vuonna 2014, jolloin Taisto oli noussut historiallisesti ensimmäistä kertaa Kolmoseen.
Samaisena vuonna Taisto onnistui tiputtamaan Ticon myös Suomen Cupista.
Regions’ Cupin kamppailu oli vauhdikas ja jännittävä, mutta punapaidat etenivät lopulta ansaitusti jatkoon lukemin 4-3 (1-0). Tico-voiton jälkeen Taisto eteni Regions’ Cupissa aina 5. kierrokselle taipuen lopulta Hämeenlinnan Härmälle erittäin jännittävien vaiheiden jälkeen Hämeenlinnassa lukemin 4-3.

Viime vuonna Taisto eteni Regions’ Cupissa aina 16 parhaan joukkoon, mutta lopulta aina finaaliin saakka edennyt FC Kiisto tiputti Taiston lukemin 2-5 (0-2)

Illan vastustaja Atletico Malmi on vahva ja taitava ryhmä, joka sijottui viime kaudella Kolmosessa lohkonsa kolmossijalle.
Malmilaisten harjoituskausi on sujunut vahvasti ja vahvana osoituksena joukkueen taidosta ja tämän hetkisestä kunnosta toimii harjoitusottelu VJS:ää vastaan, joka nousi viime kauden päätteeksi suvereenisti Kakkoseen ja voitti myöskin Regions’ Cupin. VJS oli tuossa ottelussa numeraalisesti vahvempi lukemin 1-2, mutta raporttien mukaan malmilaiset olivat pelillisesti parempia ja onnistuivat luomaan enemmän maalipaikkoja.

Punapaidat saavat jalkeille illan otteluun kilpailukykyisen joukkueen, joten tiedossa on varmasti jännittävä cup-kamppailu joka todennäköisesti ratkeaa pieniin juttuihin, kuten Atletico Malmin joukkueenjohtaja Janne Vottonen totesi haastattelussaan.

Töölön Taisto – Atletico Malmi
Pikkupekka Areenalla tänään 20.3. klo 20.30, tervetuloa!
(Käskynhaltijantie 11, 00640 Helsinki)