TÖÖLÖN DERBY! 🚨

Huomenna mennään, kun Töölön Taisto kohtaa Väiskillä klo 20:30 alkavassa kuumassa paikalliskamppailussa HIFK Fotboll miesten kakkosjoukkueen!
Taisto kärsi kirvelevän kotitappion Bolliksella BK-46:lle viime kierroksella, joten Taistolla on kova halu palata takaisin voittojen tielle. Mikäs sen maukkaampi paikka palata voittojen tielle, kuin Töölön derby!

Joukkueet ovat kohdanneet vuoden 2019 harjoituskaudella kaksi kertaa ja Taisto vei molemmat ottelut murskaavalla maalierolla 17-1, mutta huomenna tuskin on tiedossa samanlaista maalijuhlaa, sillä Töölön derbyt ovat olleet aina tiukkoja kamppailuja.Huomiseksi on luvattu hellerajaa hipovia lämpötiloja ja tiedossa on varmasti kuuma kamppailu, joten kannattaa saapua paikalle. Huhujen mukaan myös Stadin Kingit ovat saapumassa kannustamaan omiaan.

Kumpi nappaa ensimmäisen kiinnityksen vuoden 2019 Töölön herruuteen? 🔴⚪️

Tervetuloa ottamaan selvää!

HIFK/2 – Töölön Taisto
Huomenna Väiskillä klo 20:30

#töölöntaisto #töölönkaunein #töölönderby #kolmonen