Taiston härkäviikko käynnistyi voitokkaasti, kun punapaidat kaatoivat Bolliksella SexyPöxyt loppulukemin 2-1 (1-1). Kurssinsa taannoisessa Töölön derbyssä kääntäneet punapaidat olivat läpi kauden kärsineet voimakkaista käynnistymisvaikeuksista, ja sama kuvio toistui tälläkin kertaa. Espoolaisvieraat siirtyivät ottelussa johtoon jo 6. peliminuutilla, kun Taistopuolustus ei onnistunut purkamaan pelivälinettä ja Pöxy-pelaaja tälläsi pallon ohi Taistovahti Näräkän.

Töölöläiset eivät kuitenkaan lannistuneet takaiskusta ja ottivat pelin hallinnan itselleen. Hallinta tuotti tulosta pelin 27. minuutilla, kun Tommi Rasinmäki pääsi niittaamaan paluupallon sisään. Puoliajalle siirryttiinkin tasalukemissa 1-1.

Toinen jakso ei ehtinyt vanheta kuin pari minuuttia, kun kapteeni Aleksi Pesonen nosti pelivälineen Pöxyjen linjan taakse ja Tommi Rasinmäki pääsi pommittamaan komeasti illan toisen täysosumansa. Ottelu jatkui punapaitaisen kotijoukkueen hallinnassa. Reilun 70 minuutin pelin jälkeen Aleksi Pesonen pääsi kokeilemaan vapaapotkusta boksin reunalta, mutta pallo osui valitettavasti aivan maalin yläristikkoon, joten johtomarginaali säilyi yhdessä maalissa.

Ottelun loppuminuutit olivatkin varsinaista puolustustaistelua Pöxyjen hakiessa tasoitusta valtavalla sykkeellä. Taistopuolustus ja sen viimeisenä lenkkinä Thomas Näräkkä kuitenkin kestivät, ja näin töölöläiset nappasivat kauden kolmannen voittonsa.

Fat Ramenin nälkäisimpänä pelaajana palkittiin itseoikeutetusti kaksi maalia iskenyt Tommi Rasinmäki.

Punapaitojen urakka jatkuu jo ylihuomenna maanantaina, kun Taisto matkustaa Regions Cupin kolmannen kierroksen merkeissä Varsinais-Suomeen. Peli Paraisilla käynnistyy kello 20. Tervetuloa kannustamaan punapaidat voittoon pitkästä vieraspelistä!