Taisto on ajautunut kahden ottelun tappioputkeen, kun 19.6. Taisto hävisi Atlantikselle lukemin 7-1 (3-1) ja 26.6. EIF/Akademille lukemin 4-1 (2-1).

Näissä kahdessa ottelussa punapaidat ovat onnistuneet nappaamaan yhteensä 10 keltaista korttia sekä 3 punaista korttia ja oma verkko on heilunut 11 kertaa. Vastustajat ovat ottaneet yhteensä yhden kortin ja päästäneet yhteensä kaksi maalia.

Ensimmäinen punainen kortti nähtiin jo ensimmäisellä puoliajalla, kun Taiston avausmaalin iskenyt Niklas Keränen sai suunsoitosta punaisen kortin. Usein suunsoitosta saadut kortit ovat täysin aiheellisia, mutta nyt ei valitettavasti täyttynyt millään tavalla punaisen kortin kriteerit.
Toinen punainen nousikin sitten heti toisen puoliajan alkuun, kun Taiston toppari purki pallon sekunti vihellyksen jälkeen kohti isäntien pelaajaa.
Toisen punaisen kortin jälkeen ottelu olikin sitten aikalailla taputeltu, eikä toisesta puoliajasta jäänyt jälkipolville kerrottavaa.
Taisto on tehnyt protestin edellä mainituista punaisista korteista.

Taisto aloitti ottelun pirteästi ja onnistui luomaan useamman hyvän paikan ja lopulta Taisto siirtyikin ansaitun oloisesti johtoon, kun ottelua oli takana 15 minuuttia. Ottelu jatkui vauhdikkaana ja Atlantis onnistui nousemaan tasoihin, kun ottelua oli takana 40 minuuttia. Sitten alkoi tapahtumaan, nimittäin korttien muodossa. 
Kyllä, Taiston pelaajat kävivät kuumina, mutta punaiset kortit tulivat valitettavasti äärimmäisen helposti. Todella harmi, sillä Taisto onnistui hyvin haastamaan isäntiä ensimmäisellä puoliajalla. Toki hieman arveluttaa, että miten kahdella vaihtomiehellä operoineet töölöläiset olisivat jaksaneet loppuun asti, mutta hyvältä näytti ennen kortteja.

Taiston edustusjoukkue koki toisen perättäisen tappion Tammisaaressa tiistaina 26.6., kun EIF/Akademi oli tyly isäntä lukemin 4-1 (2-1). 

Ensimmäinen puoliaika oli tasaista vääntöä, mutta toisella puoliajalla vihreissä asuissa kirmanneet tammisaarelaiset olivat liikkeellä selvästi kevyemmällä jalalla.
Taisto vaikutti väsyneeltä, joka näkyi varsinkin toisella puoliajalla. Siihen päälle vielä jälleen kerran punainen kortti, jonka jälkeen EIF otti pelin selvästi haltuunsa.

Punapaidat ovat onnistuneet nyt nappaamaan kahdessa edeltävässä ottelussa yhteensä 10 keltaista korttia ja 3 punaista korttia – kova suoritus.

Kohtalaisen kevätkauden ansioista punapaidat majailevat kuitenkin tappiosta huolimatta vielä 4. sijalla.

Edustusjoukkueella on mahdollisuus palata voittojen tielle jo maanantaina, kun Brakulla vierailee klo 19 alkavassa ottelussa FC Espoo/2, tervetuloa!