Töölön Taisto – NuPS 2-2 (1-0)

Taisto tasasi pisteet torstaina Bolliksella.

Ottelu alkoi vahvasti isäntien hallinnalla ja ensimmäisen puolikkaan ainoasta maalista vastasikin Taiston Samu Kauppila, joka sijoitti pallon lähietäisyydeltä vieraiden verkkoon.

Toisella puoliajalla vieraat pääsivät paremmin peliin mukaan ja vieraat ehtivätkin siirtyä jo yhden maalin johtoon, kun ottelua oli tunti takana.
Taisto ei kuitenkaan luovuttanut ja taistelu palkittiin 87. peliminuutin kohdalla, kun Harry Kossigbopommitti Taiston tasoihin.
Hetkeä myöhemmin Fat Ramen ottelun nälkäisimpänä pelaajanakin palkittu Harry sai kyseenalaisesti toisen keltaisen kortin törmättyään vieraiden maalivahdin kanssa. Toisen keltaisen kortin lisäksi Harry sai tilanteesta myös muutaman tikin silmäkulmaansa. Värikäs ottelu siis Taiston aina iloiselle keskikentän työmyyrälle! 

Seuraavan kerran Töölön Taisto on tulessa jo tiistaina, kun Akatemia matkustaa Laajasaloon, jossa Akatemiaa isännöi LPS/Kuninkaat.
Edustusjoukkue on myös tulessa jo keskiviikkona, kun punainen karavaani matkustaa Karjaalle BK-46 Fotboll Jalkapallo vieraaksi. 🔴⚪️🔥

Kuvan mahdollinen sisältö: 1 henkilö, hymy
Harry Kossigbo palkittiin ottelun nälkäisimpänä pelaajana.