Töölön Taiston edustusjoukkue jatkoi erinomaisia otteitaan ja kasvatti voittoputkensa jo kolmen ottelun mittaiseksi, kun FC Finnkurd kaatui vierasottelussa koti-Bolliksella tiistai-iltana loppulukemin 3-4 (1-3). Taisto lähti peliin erinomaisista lähtökohdista, sillä ennen illan ottelua töölöläiset olivat saalistaneet kolmesta syyskierroksen pelistään yhteensä seitsemän pistettä.

dav

Ottelu alkoikin töölöläisten kannalta loistavasti. Vain kuusi minuuttia oli pelattu, kun Henri Lassila alusti ja Niklas Keränen siirsi punapaidat johtoon. Vain kahta minuuttia myöhemmin Aleksi Pesonen keskitti ja Saku Klinga survoi Finnkurd-puolustajan purun väkisin verkon perukoille.

Kolmas täysosuma nähtiin sekin jo 20. peliminuutilla. Aleksi Pesonen antoi sivuvapaapotkun vasemmalta ja Niklas Keränen pääsi puskemaan illan maalisaldonsa jo kahteen. Finnkurdin Tejan Deen pääsi kuitenkin kaunistelemaan lukemia läpiajosta hieman ennen jakson päätösvihellystä, joten puoliajalle siirryttiin lukemissa 1-3.

Taiston päävalmentaja Aku Viskari joutui suorittamaan pelaajavaihdon jo avausjaksolla, kun loukkaantunut Saku Klinga asteli sivuun. Kentälle Saki Tatsunori.

Taisto tuli toisellekin jaksolle hyvällä jalalla, ja kykeni luomaan muutamia maalipaikkoja. Ottelun 54. minuutilla töölöläiset saivat vapaapotkun paristakymmenestä metristä. Pallon taakse asettui Tommi Rasinmäki, joka ei erehtynyt, vaan pommitti komealla vaparillaan Taiston jälleen kolmen maalin johtoon.

Valtasiko Taiston hyvänolontunne, vai mitä tapahtui, mutta joka tapauksessa Finnkurd otti pelin kuluessa hallinnan kenttätapahtumista ja siirsi pelin painopisteen töölöläismaalin edustalle. 82. peliminuutilla töölöläisvahti Thomas Näräkkä tavoitteli palloa, ja tuomari vei pelivälineen hieman kyseenalaisestikin pilkulle. Finnkurdin Ramjar Nariman ei erehtynyt, ja toi kotijoukkueen jo kahden maalin päähän.

Vain viittä minuutia myöhemmin sama mies oli jälleen asialla maalinedushässäkän päätteeksi, taululle lukemiksi 3-4. Ottelun loppuminuutit olivat kiivasta taistelua, mutta punapaidat onnistuivat pitämään maalinsa puhtaana. Tuloksena näin kolmas voitto putkeen.

– Peliesityksemme ei varsinaisesti hivellyt silmiä, mutta varsinkin pelin alussa pelasimme todella tehokkaasti. Toisella jaksolla tapahtui jotain – loppuivatko jalat vai herpaantuiko keskittyminen – joka tapauksessa päästimme Finnkurdin aivan liian lähelle tasoitusta. Kolme pistettä on tässä vaiheessa kuitenkin pääasia, ja tästä on hyvä jatkaa, kommentoi manageri.

Voitolla Taisto nousi sarjassa jo neljännelle sijalle. Seuraavassa ottelussaan töölöläiset kohtaavat vieraskentällä Espoon Laaksolahdessa SexyPöxyt. Peli pelataan jo perjantaina 23.8. kello 19.30. Tervetuloa kannustamaan – sopivat tulokset tästä ottelusta ja samaniltaisesta FC Espoo/2:n ja EsPan kamppailusta nostaisivat Taiston jo lohkokolmoseksi!