Töölön Taiston tappioton putki kolmosessa venyi jo viiden ottelun mittaiseksi, kun punapaidat pelasivat perjantai-iltana Laaksolahdessa 2-2 (1-2) –tasapelin SexyPöxyjen vieraana. Taisto lähti otteluun pienten loukkaantumisten sekä pelikieltojen takia hivenen kapeahkolla, mutta iskukykyisellä materiaalilla.

Joukkueen iskukyky nähtiinkin jo kuuden minuutin kohdalla. Aleksi Pesonen antoi kulman ja ilmatilan herruuden voitti jälleen kerran Niklas Keränen, joka puski pallon varmasti ohi Pöxyvahdin. Lisää oli luvassa jo minuuttia myöhemmin. Hetkeä aiemmin maalinteossa onnistunut Keränen alusti ja syötti Saki Tatsunorin läpiajoon. Japanilaiskeskikenttä ei erehtynyt, vaan sijoitti punapaidat jo kahden maalin karkumatkalle.

Tehokkaan alun jälkeen peli tasoittui ja kotijoukkuekin pystyi rakentelemaan muutamia maalipaikkoja. Espoolaisten takaa-ajo tuottikin tulosta 30. peliminuutilla. Taistopuolustus uinui ja Henri Nuutinen pääsi kaventamaan pelin lukemiin 2-1. Nämä jäivät myös puoliaikatulokseksi.

Toisella jaksolla peli aaltoili tasaisena. Lopulta Pöxyjen tasoitus nähtiin sangen kyseenalaisen tuomariratkaisun seurauksena. Peliä oli pelattu 58 minuuttia, kun Taistotoppari Jussi Jokela katkoi Pöxyjen laukauksen. Töölöläisten maalivahti Tommi Vainio otti pelivälineen käsiinsä täysin varmana siitä, että kukaan ei kyseistä katkoa voisi tulkita syötöksi. Kaikkien hämmästykseksi tuomari kuitenkin asian näki näin ja tuomitsi espoolaisille epäsuoran vapaapotkun noin kymmenestä metristä. Pöxyjen Mohamed Jama käytti paikkansa ja pommitti pallon yläriman kautta verkon perukoille. Peli tasan 2-2.

Pelin lopun aikana ei muutamista lupaavista hyökkäyksistä huolimatta nähty lisämaaleja, joten lopputulokseksi kirjattiin sama 2-2. Tasapeli päätti töölöläisten voittoputken, mutta tappiosarake näyttää syyskierroksen osalta edelleen nollaa.

– Kolmas ottelu putkeen, jossa johdamme kympin kohdalla kahdella maalilla. Päästimme kuitenkin jälleen vastustajan mukaan peliin – tässä on ehdottomasti petraamisen varaa, kommentoi manageri.

Tasapelipisteelläkin Taisto nousi tasapisteisiin lohkokolmosen EsPan kanssa. Juuri Taisto ja EsPa kohtaavatkin seuraavalla kierroksella todellisessa kuuden pisteen ottelussa. Peli Bolliksella pelataan torstaina 29.8. kello 18. Tervetuloa kannustamaan töölöläiset lohkon kolmossijalle!