Hyvin sujunut syyskausi jatkui torstai-iltana tappiollisissa merkeissä, kun lohkovoiton ja nousun kakkoseen jo paria kierrosta takaperin varmistanut Atlantis FC kaatoi Taiston Bolliksella loppulukenmin 0-4 (0-2).

Ottelun kenttätapahtumat olivat sinänsä sangen tasavertaisia, mutta viimeistelyn ja lopputuloksen osalta homma oli sangen selkeä. Atlantis hyödynsi kaksi kotijoukkueen mustaa muutamaminuuttista todella tehokkaasti: ensin 8. ja 12. minuutilla Konan Kouakou ja Santeri Saarenpää veivät Atlantiksen kahden maalin taukojohtoon. Toisella jaksolla 64. ja 66. minuutilla Demba Camaran kaksi maalia puolestaan veivät viimeisenkin terän töölöläisten takaa-ajoyrityksistä. Taistollakin oli omat paikkansa, muun muassa kaksi ylärimaa, mutta viimeistely-yritykset eivät tällä kertaa tuoneet tulosta.

– Atlantis oli vahvempi erityisesti viimeistelyssään ja ansaitsi voittonsa. He ovat kova jengi, ja ovat ansainneet lohkovoittonsa ja nousunsa, mutta tästä pelistä olisi varmasti ollut parempikin tulos otettavissa, kommentoi manageri.

Fat Ramenin nälkäisimpänä pelaajana palkittiin oikean laitapakin tontilla väsymättä raatanut Aleksi Ranta-aho.

Seuraavassa pelissään Taisto kohtaa alemman keskikastin EIF/Akademin. Peli tammisaarelaisvieraita vastaan pelataan Bolliksella lauantaina 28.9. kello 16.15. Kyseessä on Taiston kauden viimeinen kotiottelu, joten kannattaa saapua paikalle kannustamaan punapaidat parempaan kotitulokseen. Tervetuloa!