Töölön Taisto aloitti harjoituskautensa tiistai-iltana Bolliksella 27 pelaajan voimin. Tiistai-illan harjoitukset olivat samalla myös päävalmentaja Eetu Myllyveräjän ensimmäiset töölöläisten peräsimessä.

– Huomasi selvästi, että treenien alkua on odotettu ja tempo oli yllättävän kova. Itse olen ollut aivan pähkinöinä, kun vihdoin pääsee starttaamaan pre-seasonin, kommentoi päävalmentaja.

Vanhojen tuttujen lisäksi mukana oli runsaasti testipelaajia.

 – Mukana oli kymmenkunta uutta pelaajaa, joista osa on oman skouttiverkoston kautta tulleita ja osa meitä lähestyneitä pelaajia. Tammikuun aikana on tarkoitus pitää vähän isompaa rinkiä ja katsoa ketkä mukana olevista sopivat, ja ketkä haluavat mukaan TöTan toimintaan.

Harjoituskausi jatkuu talven ja alkukevään ajan kahden pallollisen harjoituksen viikkotahtia. Lisäksi tarkoitus on pelata runsaasti harjoitusotteluita. Kaksi on jo sovittu, ja lisää työn alla. Taiston ja uuden päävalmentajan ensimmäinen koitos on edessä lauantaina 25.1., kun töölöläiset kohtaavat Tuusulassa kolmoseen nousseen PKKU/2:n. Peli käynnistyy kello 15.

Harjoituskauden toinen ottelu pelataan Vuosaaren Kartanon tekonurmella lauantaina 15.2. kello 14. Tuolloin vastaan asettuu niin ikään kolmoseen noussut Puotinkylän Valtti.

– Helmikuussa käännetään vähän kaasua, ja maaliskuussa hiotaan viimeistään joukkue valmiiksi kauden starttia varten. Pari pelaaja pitäisi saada sitoutettua messiin tammi-helmikuun aikana, oikeastaan melkein jokaiselle osastolle: maaliin, puolustukseen, keskikentälle ja hyökkäykseen. Treenipelejä on tarkoitus sopia vielä lisää helmi- ja maaliskuulle, niin saamme pelituntumaakin ennen kauden alkua. Myös yhteistyötä TöTa/Akatemian kanssa on tarkoitus kehittää pre-seasonin aikana.

– Tästä oli hyvä startata ja jatkaa sydäntalveen hyvällä meiningillä, kuten Taistolla on ollut tapana, päättää Myllyveräjä.

Harjoitusringissä on vielä tilaa uusille kokelaille. Kiinnostuneet voivat ottaa yhteyttä Eetu Myllyveräjään, puh. 040 0722 431.