Taisto kohtaa Regions cupissa Malminkartanon Pedon

Töölöläisten arpaonni Suomen Regions cupissa oli tällä kertaa suosiollinen, sillä punapaidat arvottiin suoraan toiselle kierrokselle. Toisella kierroksella vastaan asettuu Malminkartanon Peto, jonka molemmat miesten joukkueet pelasivat viime kaudella vitosessa. Toinen joukkueista sijoittui lohkokakkoseksi jääden näin niukasti sarjanousun ulkopuolelle. Toisen joukkueen sijoitus oli puolestaan lohkon viimeinen.

Taisto on kohdannut Pedon aiemminkin. Keväällä 2017 pelatussa Regions cupin toisen kierroksen ottelussa töölöläiset kukistivat malminkartanolaiset loppulukemin 5-0. Maalinteossa onnistuivat tuolloin Henri Lassila ja Niklas Keränen kahdesti sekä Teemu Pesonen kertaalleen.

Toisen kierroksen ottelut on pelattava 26.4. mennessä. Tiedotamme pelin ajankohdasta ja paikasta pikimmiten. 🔴⚪