Töölön Taisto – vuonna 2003 perustettu töölöläinen jalkapalloseura – avasi kymmenvuotisjuhlakautensa päätteeksi uuden lehden historiassaan nousten ensimmäistä kertaa miesten kolmoseen. Kova kolmonen on seuralle haaste paitsi vihreällä veralla, myös kenttien ulkopuolella. Pitenevät pelimatkat ja alati kasvavat harjoitusvaatimukset lisäävät kustannuksia. Haluammekin kutsua kaikki kynnelle kykenevät mukaan talkoisiin: tehdään yhdessä Taiston kolmosdivaritaipaleesta pitkä ja menestyksekäs!

Tarjoamme yrityksille vastineeksi tuesta mahdollisuuden näkyvyyteen eri medioissamme. Kuten ylläolevassa kuvasta näkyy, pelimme kiinnostavat ja kertoivathan Helsingin Sanomatkin artikkelissaan meidän nousseen ”jo mietoon kulttimaineeseen”. Tyylikkäissä pelipaidoissamme, suosituissa Youtube-ottelukoosteissamme ja seuratuilla facebook sivuillamme, muutama mainitakseni, on vapaana runsaasti mainospaikkoja; tutustu ja kiinnostu!

Haluan myös toivottaa kaikki jalkapallon ystävät seuraamaan tulevan kauden kotiotteluitamme! Nuori ja taitava joukkueemme taistelee nimensä mukaisesti viimeiseen asti, joten pelit ovat varmasti hienoja kokemuksia itse kullekin.

Parhain terveisin,
Lauri Kervinen
puheenjohtaja
Töölön Taisto ry

TÖÖLÖN TAISTON MEDIAT

Peliasu
Tyylikkäissä, punaisissa adidas-peliasuissamme on tarjolla mainospaikkoja paidan etuosassa, takaosassa sekä shortsien lahkeissa.

Lämmittelyasu
Lämmittelyasu näkyy ennen ja jälkeen pelien.

Internet
Näkyvä mainospaikka uudistuvilla kotisivuillamme sekä facebook-sivuillamme.

Ottelukoosteet
Suosittuja matsikoosteitamme Youtubessa on katsottu parhaimmillaan yli tuhat kertaa – lukema joka vetää vertoja liigaotteluidenkin koosteille. Oma mainoksenne kunkin ottelukoosteen alkuun.

Ottelumainos
Tulemme mainostamaan tulevia kotiotteluitamme Töölöläinen-lehdessä – ”Ottelun tarjoaa Oy Yritys Ab”.

Pelaajien palkitseminen
Tarjoamme yrityksille myös mahdollisuuden palkita pelaajiamme esimerkiksi lahjakorteilla ym. – ”Ottelun nälkäisimmän pelaajan palkitsee Oy Ravintola Ab”.

Ota yhteyttä
Lauri Kervinen
puh. 050 490 6083
lauri.kervinen@helsinki.fi