Töölön Taisto vs Atlantis FC

Kolmonen 2018
vs
18.04.2018
Tulos: 1 - 4

Otteluraportti

Kauden avaus ei alkanut toivotulla tavalla, kun punapaidat kaatuivat kotona Atlantis FC:lle lukemin 1-4 (0-2).

Ensimmäinen puoliaika alkoi vierailijoiden vahvalla painostuksella punakoneen vielä kärsiessä lievästä kankeudesta. Peliä oli pelattu vasta muutama minuutti, kun tuulennopeat Atlantiksen kärjet olivat pahanteossa, mutta tällä kertaa puolittainen läpiajo päättyi laukaukseen, joka painu Thomas Näräkän vartioiman maalin sivuverkkoon. Tämän jälkeen alkoi punakone pikkuhiljaa osoittamaan käynnistymisen merkkejä, joka johti muutamaan terävään vastaiskuun, jotka eivät kuitenkaan Taiston kannattajien harmiksi päättyneet vaarallisiin maalipaikkoihin. Vierailijat kontrolloivat edelleen pelivälinettä ja kontrolli johti vapaapotkuun, joka lähetettiin sisäänpäin kaartavana kohti Taiston boksia. Keskitys oli vierailijoiden näkökulmasta sopivan epäonnistunut, koska se painui suoraan ylänurkkaan ja näin vierailijat siirtyivät johtoon. Hetkeä myöhemmin vierailijat olivat jälleen pahanteossa, eikä punapaitojen puolustus kovasta yrityksestä huolimatta pystynyt riistämään palloa vierailijoiden kärjeltä, joka rimpuili vapaaksi ja sijoitti pallon ohi Thomas Näräkän. Taisto ei tästä lannistunut, vaan nosti prässiä. Tämä ei kuitenkaan johtanut vaarallisiin paikkoihin, jonka seurauksena puoliajalle marssittiin vierailijoiden 0-2-johdossa.

Toiselle puoliajalle tuli sisuuntunut Taisto, joka halusi tarjota sankoin joukoin paikalle tulleille kannattajilleen jännittämisen aihetta. Taisto aloittikin terävästi ja vierailijat joutuivat tyytymään vastahyökkäyksiin kotijoukkueen painostaessa väkevästi. Valitettavasti punapaidat eivät onnistuneet lukuisista hyvistä paikoista, vaikka pari kertaa käytiikin erittäin lähellä. Hiekka tiimalasissa alkoi hupenemaan, jonka myötä kotijoukkue joutui ottamaan enemmän riskejä ja nostamaan linjaansa. Valitettavasti kun punapaidat eivät monista paikoistaan onnistuneet, niin vierailijat iskivät tehokkaasti vastahyökkäyksellä illan kolmannen maalinsa.

Punapaidat osoittivat kuitenkin luonnetta, eikä tästäkään lannistuttu. Kova taistelu tuottikin tulosta, kun maalitykki Niklas Keränen iski kavennusmaalin muutamasta metristä. Tämän jälkeen punapaidat jatkoivat taistelua ja painostusta, mutta valitettavasti tämä ei konkretisoitunut maalina. Sen sijaan vierailijat hyödynsivät tehokkaasti Taiston korkean prässin ja iskivät neljännen maalinsa. Hetkeä myöhemmin tuomari vihelsi pilliinsä ja näin ottelu päättyi Atlantiksen voittoon lukemin 1-4 (0-2).

-Tietenkin tappio harmittaa, mutta tänään on myös annettava kunniaa kovalle vastustajalle. Ensimmäinen jakso oli meiltä pelillisesti heikko, mutta toiselle jaksolle pystyttiin nostamaan pelaamisen tasoa ja oltiin vaarallisia sekä osoitettiin hyvää taistelutahtoa. Kääritään hihat ja treenikentän kautta kohti seuraavaa peliä, tuumi päävalmentaja Joni Korhonen ottelun jälkeen.

Koutsin kolme tähteä:
 Antti Kauppila
 Aleksi En
 Niklas Keränen

Kenttätiedot

Pallokenttä 6

Urheilukatu 1-5, 00250 Helsinki

Kokoonpano

18. Otso Laakkonen
25. Aleksi En
4. Timo Braganza
15. Mikko Klinga
24. Olli Isosalo
12. Tommi Rasinmäki
28. Jussi Jokela
28. Tomi Häihänen
29. Antti Kauppila
1. Thomas Näräkkä
26. Yksityinen: Aki Haiko

Vaihtopelaajat

10. Henri LassilaVaihto18
23. Joonas PulkkinenVaihto26
9. Niklas KeränenMaaliVaihto15
13. Lukas WileniusVaihto12
15. Wiljam HerjantoVaihto28
27. Yksityinen: Samuli Tala
30. Tommi Vainio