SibboV vs Töölön Taisto

Kolmonen 2017
vs
27.05.2017
Tulos: 2 - 4

Otteluraportti

Taisto matkusti lauantaina 27.5. Nikkilän keskusnurmelle, jossa isäntänä toimi SibboV.
Nikkilän hyväkuntoisella nurmella käyty kamppailu alkoi tuttuun tapaan punapaitojen pitäessä palloa ja vastustajan pyrkiessä iskemään vastahyökkäyksillä, mutta SibboV:in vastahyökkäykset eivät tuottaneet vaarallisia tilanteita ja ottelun alun vaarallisimmista paikoista vastasi Töölön Taisto. Ensimmäisestä maalista kuitenkin vastasi SibboV, kun kulman jälkitilanteesta kotijoukkueen pelaaja pääsi tuikkaamaan pallon maaliin ja näin kotijoukkue siirtyi 1-0 -johtoon, kun ottelua oli pelattu 12 minuuttia.
Tämä tuntui herättävän Taiston joukkueen ja punapaidat alkoivatkin pitämään pallosta parempaa huolta ja luomaan alati vaarallisempia maalipaikkoja ja vaikutti siltä, että on vain ajan kysymys kun Taisto nousee tasoihin. Ennustus piti paikkaansa ja maalitykki Niklas Keränen iski Taiston tasoihin, kun ottelua oli pelattu 29 minuuttia. Tämä ei tyydyttänyt vieraita ja paine kotijoukkueen maalilla kasvoi, jonka seurauksena kahdeksan minuuttia myöhemmin tuomari joutui viheltämään rangaistuspotkun merkiksi kun Keränen kaadettiin nurmen pintaan. Pallon taakse asteli Taiston rangaistuspotkujen spesialisti Tommi Rasinmäki, joka ei tälläkään kertaa erehtynyt ja näin Taisto siirtyi johtoon. Rasinmäen laukoman johtomaalin jälkeen ei ensimmäisellä puoliajalla nähty enää vaarallisia maalipaikkoja ja näin puoliajalle marssittiin Taiston 2-1 -johdossa.

Toinen puoliaika alkoi ensimmäisen puoliajan teemaa noudattaen, eli Taisto pyrki kontrolloimaan ottelun kulkua hallitsemalla palloa ja SibboV pyrki iskemään terävästi vastahyökkäyksillä. Taiston pallonhallinta tuottikin jälleen tulosta, kun ottelua oli pelattu 49 minuuttia. Pitkän hallintajakson jälkeen pallo pelattiin tyylikkäiden kuvioiden kautta boksin reunalle Aleksi Pesoselle, joka kääntyi nopeasti ja laukoi tulisen sisäänpäin kaartavan pallon vastustamattomasti ohi sipoolaisten maalivahdin ja näin punapaidat saivat lisää aihetta juhlaan siirtyessään 3-1 -johtoon.
Taiston kolmannen maalin jälkeen kotijoukkue nosti prässiä, joka tuottikin tulosta aiheuttaen useamman erikoistilanteen punapaitojen puolustusalueella. Punapaitojen puolustus kesti kotijoukkueen erikoistilanteet aina 71. minuuttiin saakka, kunnes yksi monista erikoistilanteista päätyi puskun kautta Taiston maalin perukoille. Näin SibboV tuli maalin päähän Töölön Taistosta, jonka jälkeen Taisto otti pelivälineen jälleen hallintaansa ja onnistui pitämään sipoolaiset poissa vaarallisilta maalipaikoilta. Naulan arkkuun iski Niklas Keränen, kun ottelua oli pelattu 87 minuuttia. Keränen pääsi tulittamaan lähietäisyydeltä, jonka seurauksena sipoolaisten maalivahti oli voimaton ja Taisto siirtyi 4-2 -johtoon.
Hetkeä myöhemmin tuomari vihelsi ottelun päättyneeksi ja näin Taisto matkusti kolmen pisteen kanssa kotiin, kun ottelu päättyi lukemiin 2-4 (1-2).

-Tämä oli tärkeä ottelu meille. Pelimme ei ole ollut tutulla tasolla lähiaikoina, joka on näkynyt otteluiden tuloksissa. Taktiset muutokset ja pelaajien hyvä pelaaminen johti siihen, että pelinavaus toimi paremmin kuin edeltävissä otteluissa ja tuloksena oli kolme pistettä ja paluu voittojen tielle. Hyvä peli pelaajilta ja tärkeä voitto, kommentoi valmentaja Henri Tiainen.

Taiston voiton myötä kolmosen kakkoslohko säilyy erittäin jännittävänä, kun seitsemän kärkijoukkuetta on kolmen pisteen sisällä

Seuraavan kerran Taisto on tositoimissa lauantaina, kun vastaan asettuu Sexypöxyt.

Töölön Taisto vs. Sexypöxyt
Talin nurmella 3.6. klo 12

Tervetuloa!

Kenttätiedot

Nikkilän nurmikenttä

Kokoonpano

6. Yksityinen: Kaarlo KervinenKeltainen kortti
10. Henri Lassila
18. Otso Laakkonen
8. Aleksi PesonenMaali
2. Santeri Ahola
9. Niklas KeränenMaaliMaali
11. Yksityinen: Jeremie Malolo
13. Lukas Wilenius
12. Tommi RasinmäkiMaali
30. Yksityinen: Otto Brusiin
17. Yksityinen: Emil Sutela

Vaihtopelaajat

26. Roni LuokkamäkiKeltainen kortti
25. Aleksi En
16. Teemu Pesonen
30. Yksityinen: Jussi Ikonen
7. Lassi Puro
3. Eetu Kokkinen