PK-35 vs Töölön Taisto

Harjoitusottelu
vs
24.03.2018
Tulos: 0 - 1

Otteluraportti

Taisto kaatoi 24.3. Kartanon tekonurmella pelatussa harjoitusottelussa PK-35:n lukemin 0-1 (0-0).

Töölön Taisto kohtasi kauden kolmannessa harjoitusottelussaan PK-35:n, joka on vahvistunut kovilla nimillä ennen tulevaa kautta ja viipurilaiset juuret omaava joukkue tavoitteleekin varmasti nousua Kakkoseen. Töölöläiset kohtasivat viime kaudella kaksi kertaa nykyään Pihlajamäessä majailevan PK:35:n. Kesäkuussa pelattu ensimmäinen ottelu oli erittäin laadukas ja tiukka kamppailu, joka päättyikin ansaitusti tasapeliin lukemin 1-1. Syksyllä käyty toinen kamppailu olikin sitten pihlajamäkeläisten näytös, kun kotijoukkue kaatoi Taiston tyylipuhtaasti lukemin 3-0.

–PK-35 on kasannut erittäin vahvan joukkueen tulevalle kaudelle, joten varmasti kova haaste odottaa meitä lauantaina. Toisaalta myös meillä on hyvä harjoittelujakso takana ja pääsemme laajalla ja laadukkaalla kokoonpanolla lauantain peliin. Meidän tarkoitus on lähteä pelaamaan rohkeasti omaa peliä, joten odotettavissa on varmasti vauhdikas harjoitusottelu kovaa vastustajaa vastaan, tuumi koutsi Korhonen ennen ottelua.

Ensimmäinen puoliaika alkoi pihlajamäkeläisten painostuksella, mutta Taisto selvisi ilman takaiskuja. Ensimmäinen puoliaika oli tasaista ja laadukasta jalkapalloa molempien luodessa muutaman maalipaikan Taiston murtautuessa kaksi kertaa loistavaan avopaikkaan, mutta Taiston avopaikoista huolimatta puoliajalle marssittiin tasalukemissa 0-0.
Toinen puoliaika alkoi myös tasaisissa merkeissä Taiston maalilla debytoineen Tommi Vainion joutuessa venymään pari kertaa pallon tielle. Tasaisen toisen puoliajan alun jälkeen joukkueiden roolit alkoivat vaihtumaan, kun PK-35 pyrki iskemään terävillä vastahyökkäyksillä Taiston pitäessä enemmän palloa. PK-35 olikin muutaman kerran lähellä siirtyä johtoon, mutta Taiston puolustus onnistui siivoamaan pelivälineen pois maalin edustalta. Molemmat joukkueet murtautuivat muutamaan huippupaikkaan, mutta viihdyttävä ottelu säilyi maalittomana aina viimeiseen hetkeen saakka. Taisto iski kauniisti rakennetun maalin ottelun viimeisellä sekunnilla, kun Roope Svensk otti boksin laidalla tyylikkäästi pallon haltuun ja pelasi pelivälineen toiseen aaltoon nousseelle Olli Isosalolle, joka viimeisteli kliinisesti boksin reunalta takanurkkaan. Kauniin maalin jälkeen tuomari vihelsi ottelun päättymisen merkiksi, joten ottelu päättyi Taiston tyylikkääseen 1-0-voittoon.

–Oli tasainen ja hyvä ottelu. Meidän peli-esitys oli juuri sellainen kuin toivottiin, eli taisteltiin ja pelattiin rohkeasti ja onnistuttiin pelaamaan monipuolisesti iskemällä nopeilla vastahyökkäyksillä ja rakentamaan myös laadukkaita pitkiä hyökkäyksiä. Hyvä esitys jätkiltä, kommentoi koutsi Korhonen.

Koutsin kolme tähteä:
 Olli Isosalo
 Aleksi Pesonen
 Tommi Vainio

Ylhäältä vasemmalta: Tommi Vainio, Wiljam Herjanto, Aleksi Pesonen, Tommi Rasinmäki, Aki Haiko, Juhis Heikari, Antti Kauppila, Mikko Klinga, Samuli Tala, Roope Svensk, Olli Isosalo

Kenttätiedot

Kartanon tekonurmi

Itäreimarintie, 00980 Helsinki

Kokoonpano

8. Aleksi Pesonen
15. Mikko Klinga
24. Olli IsosaloMaali
12. Tommi Rasinmäki
15. Roope Svensk
15. Wiljam Herjanto
27. Yksityinen: Samuli Tala
29. Antti Kauppila
6. Juha-Matti Heikari
26. Yksityinen: Aki Haiko
30. Tommi Vainio

Vaihtopelaajat

10. Henri Lassila
25. Aleksi En
4. Timo Braganza
3. Eetu Kokkinen