CLE vs Töölön Taisto

Kolmonen 2018
vs
18.05.2018
Tulos: 0 - 1

Otteluraportti

Töölön Taisto palasi voittojen tielle, kun perjantai-iltana kaatui Club latino Espanol.
 
Talin hallissa käyty kamppailu alkoi punapaitojen tahdissa, kun täydellä kokoonpanolla operoinut Töölön Taisto kontrolloi pelivälinettä. Taisto onnistui olemaan vaarallinen niin laidoilta kuin keskeltäkin, mutta vaarallisimmille maalipaikoille ei kuitenkaan onnistuttu murtautumaan. Ottelun alun vaarallisin paikka nähtiinkin Taiston päädyssä punapaitojen hallinnasta huolimatta, kun huolimattoman pelaamisen myötä isännät onnistuivat riistämään pallon keskikentällä. Hetkeä myöhemmin pallo lähetettiin matalana kovaa kohti Thomas Näräkkän vartioimaa boksia, josta CLE:n hyökkääjä jatkoi pallon maaliin. Tilanne liputettiin kuitenkin oikeutetusti paitsioksi, jonka myötä Taisto selvisi tilanteesta säikähdyksellä. Tämä tuntui herättävän Taiston, jonka myötä punapaitojen peli muuttui terävämmäksi. Tämä johti ongelmiin CLE:n puolustuksessa ja Taistolla oli lukuisia paikkoja siirtyä johtoon, mutta kun maalipaikoista ja hallinnasta huolimatta ei onnistuttu iskemään maalia, niin tauolle marssittiin 0-0-tilanteessa.
Valmentajavelho Korhonen painotti tauolla kärsivällisyyttä ja malttia ja tämä näkyikin punapaitojen otteissa, kun Taiston pelaajat jaksoivat maltillisesti jauhaa omaa peliään pallon pysyessä suurimman osan ajasta punapaitojen jaloissa. Taisto onnistuikin luomaan lukuisia loistavia maalipaikkoja, mutta valitettavasti viimeistely ontui edelleen. Vaihdosta kentälle tullut Ville Saranen päästi kuitenkin Taiston pälkähästä. Pallo pelattiin keskikentällä odottaneelle Saraselle, joka lähti terävästi kuljettamaan kohti vastustajan maalia. Pallon ollessa noin 25 metrissä Saranen näki tilaisuuden laukoa, jonka myötä Saranen lähetti hirvittävän ohjuksen kohti vastustajan maalia. Sarasen pahamaineinen vasen jalka tuotti tulosta ja pallo painui vasempaan etuylänurkkaan ja näin Taisto siirtyi 0-1-johtoon, kun ottelua oli pelattu 61 minuuttia. Sarasen komean kaukolaukauksen jälkeen Taistolla oli vielä lukuisia mahdollisuuksia lisätä johtoa, mutta viimeistely ontui edelleen. Tämä avasi mahdollisuuden CLE:lle yrittää tasoitusta vielä viime hetkien pitkillä palloilla, mutta Taisto onnistui selvittämään nämä tilanteet kunnialla. Tässä auttoi terävästi kentälle tulleet vaihtopelaajat, jotka pelasivat terävästi ja energisesti tuoreiden jalkojen voimin. Näin Taisto nappasi kauden toisen voittonsa! 
 
-Kypsä esitys jätkiltä. Hallittiin selvästi kenttätapahtumia vahvan pallonhallinnan avulla. Yksi pelin teemoista oli kärsivällisyys. Tiedettiin että maalit tulevat varmasti, kunhan vain jaksamme kärsivällisesti pelata omaa peliämme loppuun asti. Paikkoja oli jälleen useampaankin maaliin, mutta onneksi Sarasen eurogoal riitti kolmeen pisteeseen, totesi päävalmentaja Joni Korhonen ottelun jälkeen.
 
Koutsin kolme tähteä:
 
Ville Saranen
 Tomi Häihänen
 Juhis Heikari

Kenttätiedot

Tali Halli

Kokoonpano

10. Henri Lassila
25. Aleksi En
9. Niklas Keränen
13. Lukas Wilenius
24. Olli Isosalo
15. Wiljam Herjanto
28. Tomi Häihänen
29. Antti Kauppila
1. Thomas Näräkkä
6. Juha-Matti Heikari
26. Yksityinen: Aki Haiko

Vaihtopelaajat

18. Otso Laakkonen
17. Ville SaranenMaali
11. Yksityinen: Jeremie Malolo
12. Tommi Rasinmäki
27. Yksityinen: Samuli Tala
30. Eetu Myllyveräjä