Aleksi Pesonen

Numero8
NimiAleksi Pesonen
Ikä28
PelipaikkaKeskikenttä
Pelatut ottelut82
Maalit19
Keltaiset kortit9
Punaiset kortit0

Pelaajaprofiili

Joukkueen kapteeni

Edelliset seurat: FC Honka

– Kerro vähän taustastasi pelaajana? Missä aiemmin pelannut?

”Lapsitähti, joka kolunnut kaikki Hongan ikäkausijoukkueet läpi. Parhaimmillani olin 8-vuotiaana, jonka jälkeen ura ollut tasaista alamäkeä. A-junnuissa kiinnostus lopahti jatkuvien loukkaantumisten myötä ja pelaaminen loppui kokonaan. Puolen vuoden tauon jälkeen veri vei kuitenkin takas pelikentille ja broidin perässä Töölön Taistoon.”

– Pitkä loukkaantuminen takana. Miltä paluu edustuksen riveihin on maistunut?

”Hemmetin hyvältä maistu niin kauan kun sitä kesti. Kaks peliä ja takas omalle paikalle katsomoon.”

– Miksi Pesosen veljekset ovat niin loukkaantumisherkkää sakkia?

”Minkäs teet, huonot geenit.”

– Joukkueen kausi alkanut vaihtelevasti? Mitkä fiilikset?

”Vähän on yskien lähtenyt kausi käyntii ja fiilikset on vaihdellu yhtä paljon kuin joukkueen peliesityksetkin. Potentiaalia kuitenkin riittää ja mul on kova luotto tähän jengiin.”

– Mitkä ovat mielestäsi joukkueen vahvuuksia ja heikkouksia?

”Kyllä meillä pallo pysyy jalassa ja kentällä pidetään hauskaa, mikä on tärkeintä. Joukkuepuolustamisessa löytyy parannettavaa, mutta eiköhän se saada kauden mittaan kuntoon.”

– Viime kaudella nähtiin sinulta melkoista ilotulitusta, yhdessä puoliajassa neljä upeaa maalia. Onko vastaavaa luvassa tällä kaudella?

”Tais olla suonenveto, harmi ettei tullu nauhalle. Tälläsen tapahtuman toistuminen on yhtä todennäköstä ku se että pelaisin yhden kauden ilman loukkaantumisia.”

– Terveisiä kannattajille?

”Nyt ne Taisto-huivit kaulaan ja kentän laidalle kannustamaan! Jos ei muuten pelit kiinnosta ni tuu hakee edes ilmaset sumpit ja tsekkaa Nikanderin kesäkunto!”