Antti Kauppila

Numero29
NimiAntti Kauppila
Ikä30
Kausi2018
PelipaikkaPuolustaja
Pelatut ottelut29
Maalit3
Keltaiset kortit0
Punaiset kortit0

Pelaajaprofiili

Edeltävät seurat: Inkeroisten Purha, MYPA, FC Kuusankoski, PEPO, Sudet

Kerro hieman omasta peliurastasi. Miten päädyit Töölön Taistoon?

”Noin 5-vuotiaana lähti peliura liikkeelle tulisten pihapelien sekä isäukon valmennustaustan innoittamana Inkeroisten Purhassa. Suurimman osan urastani olenkin tahkonnut Kouvolan seudulla, poikkeuksena yksi kausi Lappeenrannan PEPO:n riveissä opiskeluaikoina. Viimeiset kuusi vuotta jyräsin Kouvolan Susissa 2- & 3-divaria, talvella sitten Helsinkiin muuton myötä seura vaihtui Töölön punaisiin. Taistossa ei ollut juurikaan entuudestaan tuttuja jätkiä, mutta kun kuulin Taiston sapluunasta ja pelaajatarpeesta, niin päätin ottaa Manageri Kervisen hampaisiini ja ajauduin seuraan.”

Puit punapaidan päällesi ensimmäisen kerran tällä kaudella. Miltä oma Taisto-aikasi on maistunut?

”Vastaanotto on Taistossa ollut alusta asti upea, jengissä on paljon samanhenkistä porukkaa ja sopiva kombinaatio tosissaan mutta hurtilla huumorilla tekemisen meininkiä.”

Mitkä näkisit tällä hetkellä joukkueen vahvuuksina? Missä olisi vielä kehitettävää?

”Joukkueen taitotaso riittää pehmeään, silkkiseen ja äärettömän sulavaan pallonliikutteluun, haasteena varmaankin toteuttaa sitä tasaisemmin koko matsin ajan.”

Haluaisitko vielä lähettää terveisiä kannattajille?

”Kuulemani mukaan Taisto on viihdearvoltaan suomifutiksen top 3 nähtävyys, joten kaikki kynnelle kykenevät tonteille loppukauden matseihin! Ja kotiväelle terveisiä.”