Eetu Kokkinen

Numero3
NimiEetu Kokkinen
Ikä28
PelipaikkaPuolustaja
Pelatut ottelut21
Maalit1
Keltaiset kortit0
Punaiset kortit0

Pelaajaprofiili

Aiemmat seurat: HyPS, Fc Hämeenlinna, NJS

– Kerro taustastasi pelaajana. Missä pelasit ennen Taistoa?

”Olen kauden avausvastustajan Hyvinkään Palloseuran kasvatti, miesten tasolla olen edustanut seuraa 2. ja 3. divarissa. Lisäksi on tullut potkittua palloa 1. divarissa FC Hämeenlinnassa ja viime kaudella taas pikasella visiitillä 2. divarissa toisen tän kauden lohkovastustajan NJSn riveissä.”

Miltä oma Taisto-aikasi on maistunut?

”Taiston paidassa on vielä melko vähän otteluita takana, mutta alkuvuosi on osoittanut, että joukkueessa on hyvä meininki ja taitavia jätkiä. Lisäksi valmennusjohdon vaatimustaso on äärettömän korkealla. Omalta osalta kuntokäyrä on sopivassa vaiheessa näin kauden kynnyksellä, kuntohuippu ajoittuu sopivasti Kolmosen kesätauolle. Vaikuttaa siltä, että nousu Kakkoseen on vääjäämätön!”

– Mitkä näkisit tällä hetkellä joukkueen vahvuuksina? Missä olisi vielä kehitettävää?

”Joukkue on täsmällisesti roolitettu, taitava ja voitonnälkäinen. Pitkän kauden aikana suoritustason on säilyttävä korkeana ja kovia otteita tarvitaan kentälle lisää. Meidän pitää pystyä tarvittaessa potkimaan vastustajaa jaloille.”

-Olet pelannut lauantaina (23.4.2016) vieraaksi saapuvan HyPS:in riveissä. Miltä tuntuu pelata entistä joukkuetta vastaan?

”HyPSin kohtaaminen jännittää pirusti.. Olen koittanut sarjaohjelman julkaisemisesta saakka valmistautua matsiin henkisesti. Armottoman raakaa kuittailua on varmasti luvassa. Ehdottomasti kauden tärkein ja isoin peli tähän mennessä!”

– Onko vielä lähettää terveisiä kannattajille?

”Mennään yhdessä Eurooppaan! Töölö on tänä kesänä punainen!”