Eetu Myllyveräjä

Numero30
NimiEetu Myllyveräjä
Ikä33
Kausi2018
PelipaikkaMaalivahti
Pelatut ottelut10
Maalit0
Keltaiset kortit1
Punaiset kortit0

Pelaajaprofiili

Edeltävät seurat: PPJ, HJK, FC Espoo, KäPa

– Kerro hieman omasta peliurastasi. Miten päädyit Töölön Taistoon?

”Alotin futiksen PPJ:ssä, josta siirryin Klubiin B-junnuissa. Vedin siinä putkessa liigarinkiin asti, mikä päättyi FC Espoon lainapestiin. Espoosta KäPaan kaudeksi, jonka jälkeen takas PPJ:hin. Viime kauden jälkeen olin jo pitämässä breikkiä, kunnes Näräkkä houkutteli Taistoon.”

– Astelit Taiston tolppien väliin ensimmäisen kerran tällä kaudella. Miltä oma Taisto-aikasi on maistunut?

”Taistossa on ollu nastaa! Pelaan futista, koska haluan voittaa pelejä. Taistossa kaikilla on hyvä meininki ja homma otetaan tosissaan, muttei liian vakavasti. Treeneissä on pirun hyvä meno ja siellä tehdään hyviä asioita. Omassa pelaamisessa on kuitenkin vielä parantamisen varaa.”

– Mitkä näkisit tällä hetkellä joukkueen vahvuuksina? Missä olisi vielä kehitettävää?

”Vahvuudet on ehdottomasti yksilöissä ja hyvässä hengessä. Joukkupeliä ja fokusta pitää vielä parantaa niin täysiä pistepotteja alkaa tulla Töölöön.”

– Miten joukkueen kausi Kolmosessa on mielestäsi sujunut? Onko arvausta lopullisesta sijoituksesta?

”Kausi ei ole mennyt niin kuin olisi pitänyt mutta kuten sanoin, fokus ja kurinalaisempi joukkupelaaminen, varsinkin puolustussuuntaan, saa ottelut kääntymään meille. Lopullinen sijoitus tulee olemaan korkeammalla kuin mitä se nyt on!”

– Haluaisitko vielä lähettää terveisiä kannattajille?

”Me pelataan ajoittain todella kaunista futista, minkä katsominen on nannaa. Sen lisäks, se kahdestoista pelaaja kentän laidalla on aina yks vaihde lisää peliin. Kaikki mestoille kannustamaan ja nauttimaan divarifutiksesta!”