Henri Kannelniemi

Numero33
NimiHenri Kannelniemi
Ikä33
Kausi2018
PelipaikkaKeskikenttä
Pelatut ottelut5
Maalit2
Keltaiset kortit0
Punaiset kortit0

Pelaajaprofiili

Edeltävät seurat: FC Reipas, FC Kiisto, Ruutupaidat

– Kerro hieman omasta peliurastasi. Miten päädyit Töölön Taistoon?

”Lahden FC Reippaan kasvatti aina A-junnuihin asti, jonka jälkeen sitten seuraavan kerran kunnolla tulikin pelattua vasta Ranskassa, jolloin pelasin kevään yliopiston joukkueen mukana Marseillessa, kun olin opiskelemassa siellä. Ranskan jälkeen kävin muutamissa FC Kiiston treeneissä Vaasassa, josta tie vei Ruutupaitoihin pelaamaan futsalia liigaan pariksi kaudeksi. Viimeisimmät pelit ennen Taistoa pelasin viime keväänä Italiassa yliopiston joukkueen mukana. Taistoon päädyin sekä lahtelaisten että vaasalaisten kavereiden kyselyiden kautta.”

– Liityit Töölön Taiston riveihin tällä kaudella. Miltä oma Taisto-aikasi on maistunut?

”Taistossa on huippu porukka, josta ei kyllä pelimiehiä puutu. Helppo viihtyä mukana joukkueessa, jossa kaikilla sopivan rento meininki ja tosi moni samanlaisella taustalla mukana.”

– Mitkä näkisit tällä hetkellä joukkueen vahvuuksina? Missä olisi vielä kehitettävää?

”Yksilötaito on selkeä vahvuus, jos vertaa muihin sarjan joukkueisiin – enää kun saadaan kaikki puristettua yhdeksi toimivaksi paketiksi. Viimeisin peli Jokelaa vastaan antoi jo myrskyvaroituksen. Siitä huolimatta, että kokoonpanossa on rotaatiota jokseenkin paljon, niin hyvin on alkanut oikea suunta löytyä!”

– Miten joukkueen kausi Kolmosessa on mielestäsi sujunut? Onko arvausta lopullisesta sijoituksesta?

”Kausi on mennyt nousujohteisesti ja nyt alkaa näyttää siltä, että aletaan kerätä niitä hedelmiä, jotka jäi keräämättä kevätkaudella. Eiköhän tässä vielä kolmannesta sijasta taistella!”

– Haluaisitko vielä lähettää terveisiä kannattajille?

”Viihdyttävämpää jalkapalloa saa etsiä keskustassa, joten kannattaa säästää lippurahat Soneran matseista ja tulla TöTa:n matseihin, joissa mm. ilmaista makkaraa.”