Jami Uuttu

Numero22
NimiJami Uuttu
Ikä30
Kausi2018
PelipaikkaKeskikenttä
Pelatut ottelut19
Maalit7
Keltaiset kortit2
Punaiset kortit0

Pelaajaprofiili

Edeltävät seurat: TPS, VG-62, Rauman Pallo-Iirot,

– Kerro hieman omasta peliurastasi. Miten päädyit Töölön Taistoon?

”Jalkapallo oppini olen saanut Turun Palloseurassa, josta siirryin kotikaupunkini ylpeyteen Naantalin VG-62:een. Siellä pelasin ensimmäiset miesten pelini Kolmosessa vuonna 2007. Kauden jälkeen siirto Rauman Pallo-Iiroihin ja Pallo-Iiroista Amerikkaan, jossa pelasin 4 vuotta yliopistosarjaa. Amerikan komennuksen jälkeen takaisin VG-62, josta olen nyt siirtynyt tällä kaudella Helsinkiin muuton myötä Töölön Taistoon Amerikassa. Taistoon minut houkutteli amerikan kärkiparini Tommi Rasinmäki, jonka kanssa tuhoa tehtiin niin kentällä kuin kentän ulkopuolella.”

– Liityit Töölön Taiston riveihin tällä kaudella. Miltä oma Taisto-aikasi on maistunut?

”Taistoon on ollut mahtava tulla huikean yhteishengen ja motivoivan tekemisen vuoksi. Mukava porukka on auttanut kotiutumisessa ja lieventänyt orastavaa koti-ikävää.”

– Mitkä näkisit tällä hetkellä joukkueen vahvuuksina? Missä olisi vielä kehitettävää?

”Joukkueen ehdottomia vahvuuksia on henkilökohtainen taitotaso sekä monipuolinen pelaaja valikoima. Reeneissä on laatua ja jokainen jätkä haluaa tehdä kentällä hommia tosissaan. Viimeisten palasten kohdalle loksahtaessa joukkue on pysäyttämätön.”

– Miten joukkueen kausi Kolmosessa on mielestäsi sujunut? Onko arvausta lopullisesta sijoituksesta?

”Joukkue on omana aikanani mennyt eteenpäin ja pelaaminen hioutunut paremmaksi ja paremmaksi. Joukkue lopettaa kautensa ehdottomasti keskikastin yläpäässä.”

– Haluaisitko vielä lähettää terveisiä kannattajille?

”Sankoin joukoin katsomaan kaunista jalkapalloa, komeita miehiä tai ainakin kuuntelemaan turkulaisen suunsoittamista.”