Juha-Matti Heikari

Numero6
NimiJuha-Matti Heikari
Ikä28
Kausi2018
PelipaikkaKeskikenttä
Pelatut ottelut18
Maalit2
Keltaiset kortit2
Punaiset kortit0

Pelaajaprofiili

Edeltävät seurat: Fc Reipas, Fc Lahti (farmi Fc Hämeenlinnassa pari peliä), Lahden Reipas, Ac Oulu, OLS, PK-35

– Kerro hieman omasta peliurastasi. Miten päädyit Töölön Taistoon?

”Lahesta kotoisin ja legendaarisen Reippaan kasvatteja. Sieltä nuorena poikana haistelemaan liigaympyröitä ja opiskelujen perässä Ouluun, jossa pari kautta ykköstä Ac Oulun riveissä. Viime vuonna tuli muutto töiden perässä Helsinkiin ja Taistoon houkutteli vanha pelikaveri Samuli Tala – Reippaan kasvatteja hänkin.”

– Puit punapaidan päällesi ensimmäisen kerran tällä kaudella. Miltä oma Taisto-aikasi on maistunut?

”Kyllä maistuu. Täytyy rehellisyyden nimissä sanoa, että edellisen kerran futis on maistunut yhtä hyvältä joskus B-/A-junnuikäisenä. Tosi mukava porukka kasassa ja joukkueessa paljon samassa elämäntilanteessa olevia herrasmiehiä ja täten kemiat kohtaavat hyvin. Treenit ovat olleet laadukkaita ja on kiva päästä aina muutaman kerran viikossa kirmaamaan pallon perässä.”

– Mitkä näkisit tällä hetkellä joukkueen vahvuuksina? Missä olisi vielä kehitettävää?

”Paperilla meillä on melkoinen nippu, mutta haasteena (varmasti kaikilla kolmosen jengeillä) on suuri vaihtuvuus pelistä toiseen. Joukkueen henkilökohtainen taitotaso on korkea ja hyökkäyspeli soljuu ajoittain näyttävän näköisesti. Koko joukkuuen puolustamisessa meillä on ajoittain ollut haasteita.”

– Miten joukkueen kausi Kolmosessa on mielestäsi sujunut? Onko arvausta lopullisesta sijoituksesta?

”Pelit ovat olleet järjestäin tasaisia (esim. laitoimme Reippaan todella ahtaalle), ainoastaan syyskierroksen avauspeli Atlantista vastaan oli meiltä pohjanoteeraus. Hävisimme kevätkierroksella harmittavasti muutaman tasaisen väännön, mutta uskon meidän syksyllä napsivan voittoja ja sarjataulukossa edellä majailevia yksi kerrallaan…”

– Haluaisitko vielä lähettää terveisiä kannattajille?

”Kyllähän alasarjojen väännöt ovat viihdearvoltaan parasta mitä Suomesta (ehkä jopa koko Euroopasta) löytyy ja tätä ovat olleet myös Taiston pelit tällä kaudella. Pelillisen viihdyttävyyden lisäksi Manageri Kervisen makkarakioski ja mieskaramelli Kauppilan alkulämmittelyt (erityisesti takareiden völjyäminen) sulattavat paatuneimmankin kyynikon talviunilta ja houkuttelevat paikan päälle!”

 

Kuva: Jani Nieminen