Niklas Keränen

Numero9
NimiNiklas Keränen
Ikä29
PelipaikkaHyökkääjä
Pelatut ottelut81
Maalit89
Keltaiset kortit8
Punaiset kortit2

Pelaajaprofiili

Joukkueen varakapteeni

Aiemmat seurat: FC Haka, PS-44, Sääksjärven Loiske

– Kerro taustastasi pelaajana. Missä pelasit ennen Taistoa?

”FC Hakassa pelasin junnuvuoteni ja sitten opiskelujen ohessa kesät pelannu Tampereen piirin kolmosdivaria PS-44:n riveissä ja nyt viime kesänä Sääksjärven Loiskeessa. Pelipaikkana pääosin keskikentän keskusta ja toppari, oikeestaan vasta viime kauden lopulla sain komennuksen hyökkääjän tontille.”

-Liityit keväällä Taiston riveihin. Miltä oma Taisto-aikasi on maistunut?

”Taisto-aika on maistunut oikein hyvältä mitä nyt pari kuukautta on ehtinyt joukkueen mukana olla. Meininki joukkueessa on hyvä.”

– Miten harjoituskausi on sujunut?

”Harjoituskausi on sujunut hyvin, että nyt on oikeestaan ensimmäinen kausi sitten junioriaikojen, kun on ehtinyt jonkinlaista pre-seasonia vetämään ja kyllähän se antaa erilaiset lähtökohdat kauden starttiin. Treenimatsejakin ehtinyt muutaman saada alle, niin hyvillä mielin voi kauteen lähteä.”

– Mitkä näkisit tällä hetkellä joukkueen vahvuuksina? Missä olisi vielä kehitettävää?

”Joukkueessa on hyvä fiilis ja taitavia jätkiä jengi täynnä. Pelataan viihdyttävää futista ja varmasti tullaan taistelemaan kärkipään sijoituksista. Kehittämistä löytyy toki aina vähän joka puolelta, ehkäpä joukkueena puolustamisen tähän osaisin nimetä kehittämisen kohteeksi. Tai lähinnä, että se balanssi kentällä pysyisi sen koko 90min.”

-Olet iskenyt yhdeksän maalia harjoituskauden neljässä ottelussa ja iskit lauantaina kolmosen avausottelussa kaksi maalia. Aiotko jatkaa maalitehtailua myös jatkossa?

”Ehdottomasti! Turha niitä maaleja pelkästään pre-seasonilla on paukutella.”

– Onko vielä lähettää terveisiä kannattajille?

”Ei muuta kun kaikki vanhat ja uudet fanit sankoin joukoin paikan päälle katseleen viihdyttävää ja tasokasta kolmosdivarifutista!”