Otso Laakkonen

Numero18
NimiOtso Laakkonen
Ikä30
PelipaikkaKeskikenttä
Pelatut ottelut74
Maalit16
Keltaiset kortit3
Punaiset kortit0

Pelaajaprofiili

Edeltävät seurat: PuiU, Atlantis, PohU, Gnistan, Viikingit

 

– Kerro taustastasi pelaajana. Missä pelasit ennen Taistoa?
”Ura alkoi Sahatie 6:sen alapihalla. Tuhotun kirsikkapuun yms. kasvuston jälkeen äiti pisti 5-vuotiaana Puistolan urheilijoihin. Sieltä tie on jatkunut Atlantiksen, Pohun, Gnistanin, Viikinkien ja taas Gnistanin kautta Töölön Taistoon.”

– Olet pelannut Taistossa jo yli 50 ottelua. Miltä oma Taisto-aikasi on maistunut ja miten mielestäsi joukkue on kehittynyt?
”Oma ura hiipuvien tähtien Taistossa on maistunut oikein maukkaalta. Ollaan saatu vuosi vuodelta kovempia kaappauksia mm. veikkausliigajoukkueista ja ilmeisesti vahvan somepreensensin ansiosta Taistolla on kova imu sisäänpäin. Ehkä juurikin näiden kovien kiinnityksien johdosta myös joukkueen peli on mennyt vuosi vuodelta aimo harppauksin eteenpäin. Kauden alussa Taiston tikitaka oli paikkapaikoin jopa kakkosdivari tasolla.”

– Mitkä näkisit tällä hetkellä joukkueen vahvuuksina? Missä olisi vielä kehitettävää?
”Vahvuutena joukkueessa on pallollinen peli, yksilötaito ja kevätkausi. Valitettavana heikkoutena on se, että jalkapallo ei välttämättä ole kaikilla pelaajista ykkösprioriteetti. Tämä näkyy erityisesti kesäaikaan ajoittain jopa pelaajapulana, kun kissanristiäiset tai toiset verottavat osallistujamäärää.”

– Haluatko vielä lähettää terveisiä kannattajille?
”Kiitos Kervisen puolfaijalle uskollisesta kannatuksesta.”